Beauty

Manikura koja se presijava poput unutrašnjosti školjke savršena je za ljeto

Trendovi za nokte inspirirani su mnogim različitim stvarima. Primjerice, tu je francuska manikura s vrhovima noktiju u boji lubenice koje je omiljeno ljetno voće ili kremasto bijele manikure inspirirane kupkama s mlijekom koje su popularizirane na Pinterestu, a tu je i mašna na noktima koja je povezana s barbiecore, ili možda pomalo i cottagecore, trendom. No, najnoviji trend manikura inspiriran je školjkama, a radi se o jedinstvenoj manikuri koja je na dobrom putu da postane jedna od najpopularnijih za ljetnu sezonu.

Možda vas zanima Poput korektora za nokte - ovaj lak prekriva sve nesavršenosti i zapunjava neravnine od listanja Rubrika Beauty Beauty

Kylie Jenner zaslužna je za popularnost “oyster nails” manikure

U posljednje vrijeme čini se da look slavnih osoba - bilo na crvenom tepihu ili izvan njega - jednostavno nije potpun bez neke vrste upečatljive ili elegantne manikure, a Kylie Jenner uvijek je netko u koga se možemo ugledati kada je riječ o trendovima i inspiraciji za nokte. Zapravo, ako pratiš Kylie na društvenim mrežama, postoji mnogo fotki i videa u kojima se može vidjeti njezina manikura, što je odlično ya sve one kojima nedostaju ideje za njihov sljedeći termin kod nail artista. Njezina posljednja manikura izgleda poput unutrašnjosti školjke i nas je oduševila.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

U dva videa na svom Instagram profilu, njezini su svjetlucavi nokti privlačili najviše pozornosti, usprkos tome što u jednom od njih priča o novim Kylie Cosmetics rumenilima u sticku, a u drugom nanosi jedno od svojih najnovijih Supple Kiss Lip Glaze sjajila za usne koja će biti lansirana ovaj tjedan. Radi se o “oyster nails” manikuri koja je još jedan primjer njezinog prelaska na prigušeniji stil ljepote. Tijekom prošle godine jasno je da je Kylie doživjela stilsku transformaciju. Uz šik, moderan izgled, također je nosila make up lookove inspirirane dobrom starom uzrečicom - manje je više. A što se tiče njezinih noktiju, češće se odlučuje za kraći, bademasti oblik, za razliku od nekadašnjih “stiletto” ili “coffin” oblika noktiju. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Možda vas zanima Mliječna boja lavande je 'it' boja koju će svi tražiti u salonima za svoju sljedeću manikuru Rubrika Beauty Beauty

Kako kod kuće možeš kreirati “oyster nails” manikuru?

Kao što ime sugerira, “oyster nails” su manikure inspirirane školjkama, ali za razliku od mnogih drugih popularnih trendova, ova manikura ne mora biti jednodimenzionalna - karakterizira ju nekoliko elemenata. Naime, neke verzije ove manikure imaju trodimenzionalne mrlje koje oponašaju izgled stvarnog bisera unutar školjke i daju luksuzan osjećaj manikuri. Dugine nijanse i sedefasti završeci također su važan dio ove manikure. Od oceansko plavih do presijavajućih ljubičastih i sivih - dodatak ovih nijansi pruža upečatljiv look i omogućuje nam da manikuru prilagodimo svojoj osobnoj estetici.

Ako poželiš isprobati ovaj nail trend, ljetna sezona je savršeno vrijeme jer ona prekrasno lovi zrake sunca kako bi se najljepše presijavala. Ako ju želiš napraviti sama kod kuće, potraži lak koji je više metalik ili sedefasti, nego pun svjetlucavog glittera i biraj podtonove koji su sivi ili nude. Isto tako, uvijek možeš pokazati sliku Kylienih noktiju svojoj manikerki, kao što će vjerojatno to svi sada raditi, kako bi ona rekreirala ovaj look.

Možda vas zanima Nakon ruske, sad je beauty svijetom ponovno zavladala japanska manikura! Otkrij o čemu se radi Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @m.o.n.a.j

Komentari 0