Beauty

Balea ima novu kremu za stopala uz koju ćemo imati mekane i glatke pete cijelo ljeto

Svoja stopala smo pripremile za dugo toplo ljeto, no sada ih je potrebno održavati kako bi ona i ostala glatka i mekana. Balea je mislila na nas i prilikom kreiranja svoje kreme za stopala koja nam obećava upravo to da nećemo morati brinuti o našim stopalima sve dok ju dosljedno koristimo. Koje su sve dobrobiti ovog novog proizvoda i kako on može transformirati naša stopala te ih održati lijepima tijekom ljeta, otkrij u nastavku.

 | Autor: Kaboompics Kaboompics Foto: Kaboompics

Možda vas zanima Pete su ti suhe i ispucale? Donosimo 5 izvrsnih maski za piling stopala Rubrika Beauty Beauty

Balea krema revitalizira, hidratizira i hrani kožu stopala

Jedna od značajki nove Balea kreme za stopala je njezina sposobnost revitalizacije, hidratacije i njege naših stopala. Brend je u formulu uključio ekstrakt lista vinove loze i kompleks vitamina koji osiguravaju to da naša koža dobije potrebne hranjive tvari kako bi ostala zdrava i hidratizirana. Ekstrakt lista vinove loze je venotonik, što znači da poboljšava perifernu cirkulaciju, pa se često koristi kod proširenih kapilara i kod smanjenja otečenosti. Također, sadrži i resveratrol, moćan antioksidans, koji je čest sastojak anti-age kozmetike.

Sadrži i citrusnu te mliječnu kiselinu u malim količinama za nježni piling kože, a tu je i niacinamid koji prodire duboko u kožu i tamo podržava njezinu prirodnu zaštitnu funkciju, pruža joj vlagu, a ima i regenerirajući, umirujući i regulacijski učinak. Stoga, bilo da si provela dugi dan na plaži, u šetnji ili samo želiš pružiti dodatnu dozu njege svojim stopalima, ova krema je savršeno rješenje za umorne noge. Prodire duboko u kožu, opušta stopala i pruža dugotrajnu hidrataciju.

Možda vas zanima Otkad sam isprobala ovu jednostavnu kupku za stopala, više ne koristim one grube rašpe! Rubrika Beauty Beauty

Dermatološki ispitano i ekološki prihvatljivo

U današnjem svijetu važno je biti svjestan onoga što stavljamo na svoju kožu i kako će taj proizvod utjecati na okoliš. Balea krema za stopala je dermatološki ispitana, što znači da je sigurna i prikladna za sve tipove kože. Prošla je razna testiranja kako bi se osiguralo da zadovoljava visoke standarde sigurnosti i učinkovitosti. Nadalje, formula je bez mikroplastike i sintetičkih polimera, što ju čini ekološki prihvatljivim izborom. Ovu kremu možeš koristiti bez grižnje savjesti jer je dobra, ne samo za tebe nego i za planetu.

Možda vas zanima Beauty favoriti Miss7 redakcije - summer edition! Ovo su proizvodi bez kojih ne idemo na godišnji Rubrika Beauty Beauty

Veganska formula za potpunu njegu

Nova Balea krema za stopala također se ponosi svojom veganskom formulom. To znači da ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla, što ju čini savršenim izborom za one koji su predani cruelty-free načinu života. Dodatak ulja čajevca pruža dodatnu dozu njege našim stopalima, ostavljajući ih svježim, hidratiziranim i temeljito nahranjenim. Ulje čajevca poznato je po svojim antibakterijskim i antifungalnim svojstvima, koja pomažu da naša stopala ostanu čista i zdrava. Ova kombinacija učinkovitih sastojaka osigurava cjelovitu njegu stopala.

 | Autor: Canva Canva Foto: dm

S novom Balea kremom za stopala možemo cijelo ljeto imati mekane i glatke pete. Njezina revitalizirajuća, hidratantna i hranjiva svojstva, u kombinaciji s ekološki prihvatljivom i veganskom formulom, čine ju odličnim dodatkom našoj rutini njege kože tijela. Reci zbogom umornim nogama i odmah kreni njegovati svoja stopala kako bi mogla bezbrižno uživati ​​u ljetu i obuti bilo koje sandale. Nova Balea krema za stopala dostupna je za kupovinu ovdje, a cijena joj je samo 1,40 eura.

 | Autor: Canva Canva Foto: Canva

Možda vas zanima Ovo su neke od najboljih after-sun krema za umiriti i nahraniti kožu nakon sunčanja Rubrika Beauty Beauty
Photo: Kaboompics

Komentari 0