Beauty

Krema za instant tamnjenje: Do preplanulog tena možeš uz ovaj proizvod domaćeg brenda

Kako su dani u kojima otkrivamo tijelo sve više ovdje, normalno je da žudimo za tamnijim i osunčanim tenom. Nadamo se da si naučila kako solariji nisu dobri za kožu te kako je ležanje i doslovno prženje na suncu u prekomjernim količinama također nije neka sreća. Ipak, jasno nam je da se bolje osjećaš dok se preplanula. Na svu sreću, brendovi su prepoznali potrebu tržišta i u ponudu uveli proizvode za samotamnjenje. Jedan od najnovijih je Instant Tan Cream iza kojeg stoji brend Tinktura.

 

Instant Tan Cream je krema za brzo i jednokratno samotamnjenje kože i lako stvara ten iz snova, a pritom je ne ne isušuje kožu već je hidratizira. Ključni sastojci su bitamin E koji potiče obnovu stanica kože za glađu kožu i ujednačenu preplanulost, ulje jojobe koje pomaže u obnavljanju i umirivanju kože te smanjuje crvenilo i hidratizira kožu te mliječna kiselina koja pomaže u usavršavanju kože, posvjetljuje tamne mrlje i poboljšava izgled finih bora.

Možda vas zanima Lana Jurčević otkriva kako postiže preplanuli ten lica i tijela bez prženja na suncu Rubrika Beauty Beauty

Odlična stvar ove kreme za samotamnjenje je njezino brzo sušenje (30-60 sekundi), s aplicira se jednostavno. Proizvod se nanese na kožu i zatim se s odgovarajućom četkicom razmaže po koži i ostavlja ujednačenu, preplanulu boju. Ako nemaš četkicu ili rukavicu za samotamnjenje, s obzirom na to da je u obliku kreme, ovaj proizvod za samotamnjenje možeš nanijeti i rukama. Samo je razmažeš kao kremu i voila - dobiješ preplanuli ten u trenu.

Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream | Autor: Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream | Autor: Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream

Instant Tan Cream se ispire s vodom i za skidanje boje s tijela je potrebno samo jedno tuširanje - što znači da je idealna ako ti preplanuli ten treba za neki poseban dan kad želiš zablistati. A ovo je praktično i ako nisi zadovoljna bojom. Kako ju je sami brend Tinktura opisao, to je rješenje za samotamnjenje bez obveza. Krema trenutačno bronza i ujednačava ton, bez čekanja. 

Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream | Autor: Foto: www.tinktura.com, Instant Tan Cream

Instant Tan Cream kremu za samotamnjenje mogu koristit čak i oni s osjetljivom kožom, a može se pronaći na Tinktura web shopu i cijena joj je 19,90 eura. 

Sredstva za ubrzavanje tamnjenja kože Možda vas zanima Ubrzivači tamnjenja kože: 5 proizvoda s kojima ćemo brže dobiti toliko željenu brončanu boju Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ilaydaserifi

Komentari 0