Beauty

Lana Jurčević otkriva kako postiže preplanuli ten lica i tijela bez prženja na suncu

Brand prirodne kozmetike La PIEL kojeg je osnovala Lana Jurčević, donosi vam potpuno novu kolekciju za samotamnjenje: GLAM TAN. Lana ga koristi i preko zime, ali i u proljeće, posebice za lice kako bi joj bilo ujednačenije, zbog čega se i manje šminka, a i da bi izgledala svježije i “zdravije”, dok za tijelo, obavezno koristi GLAM TAN pjenu koju nanosi posebnom rukavicom.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Glam Tan prirodni proizvodi pružaju vam preplanuli ten kože tijekom cijele godine, bez potrebe za odlaskom u solarij ili dugoročnom izlaganju suncu. Za sve važne trenutke i događaje u kojima vam je važno da se osjećate bolje - proslave, rođendani, vjenčanja, izlasci ili jednostavno - za svaki dan.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Glam Tan kolekcija sastoji se od 2 proizvoda: 93% prirodne pjene za samotamnjenje tijela (kao i rukavice za nanošenje na tijelo) i 95% prirodnog hijaluronskog seruma za samotamnjenje lica. Ovisno o tonu koji želite postići, kroz 4, 6, 8 ili više sati razvijat će se boja zbog koje će se vaša koža samopotamnjivati, a nakon toga se umijete ili istuširate i spremne ste za nove pobjede. Boja na koži može stajati od 5 do 10 dana.

 | Autor: La PIEL La PIEL

Važno je i hidratizirati kožu svaki dan kako bi boja bila postojanija.

FLEKE? Ajmo ih izbjeći!

Prvo, napravite piling kože i tijela i lica. Ako proizvod ima puno ulja u sebi, operite tijelo i lice nakon toga gelom za tuširanje i nekom „umivalicom“. Nakon toga na tijelo, odnosno na laktove, pregibe, šake i koljena nanesite laganu kremu koja će dodatno hidratizirati suhe dijelove kože. GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje, licu daje prirodan i ravnomjeran dojam preplanulosti, no istovremeno i njeguje kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu B i glicerinu. La PIEL ima odlične, 99% prirodne pilinge za tijelo kao i posebne ponude za smaotamnjenje i pripremu kože.

Sve La PIEL proizvode možete pronaći na: www.mylapiel.com i u Bipa poslovnicama.
Za više informacija o proizvodima i dodatne savjete kliknite na: La PIEL webshop.

Photo: La PIEL