Beauty
kapi za samotamnjenje

Blistavu i preplanulu kožu lica u trenu možemo dobiti uz ove kapi za samotamnjenje

  • Lijepu preplanulu kožu osim na suncu, možemo dobiti i uz pomoć proizvoda za samotamnjenje
  • Brojne kreme, pjene i serumi za samotamnjenje obećavaju tamniji ten, no ravnomjeran i lijepo potamnjeli, baš kao od sunca, ponekad je teško postići, posebno na licu
  • Zato su tu proizvodi posebno namijenjeni za postizanje preplanule kože lica, uz pomoć samo nekoliko kapi!

Neovisno o dobu godine, ponekad poželimo jednostavno imati preplanuli ten, baš kao da smo se jučer vratili sa sunčanog odmora. Kad nam odlazak na odmor nije opcija, osunčani ten možemo postići i kod kuće, uz pomoć raznih proizvoda za samotamnjenje.

Proljeće i topliji dani nam uskoro stižu, stoga je savršeno vrijeme da isprobamo i proizvode za samotamnjenje za lice, točnije serume i kapi za samotamnjenje, koji će u trenu i našem licu dati preplanuli izgled.

kapi za samotamnjenje | Autor: Instagram @jadetunchy Instagram @jadetunchy

Kapi za samotamnjenje spretnije su i praktičnije za nanošenje na koži lica jer imamo više kontrole nad proizvodom te je potrebno vrlo malo kako bismo postigli željenu preplanulu boju.

kapi za samotamnjenje | Autor: Instagram @clarinsgermany Instagram @clarinsgermany kapi za samotamnjenje

Samo nekoliko kapi za samotamnjenje koje možemo dodati u našu hidratantnu kremu ili nanijeti same, osvježit će kožu i dati nam blistav i sjajan izgled s dozom preplanulosti.

Možda vas zanima Treba li hidratantnu kremu koristiti ujutro ili navečer i koje sastojke izbjegavati, savjetuju dermatolozi Rubrika Beauty Beauty

kapi za samotamnjenje | Autor: Instagram @sammmyrobinson Instagram @sammmyrobinson

Donosimo sedam proizvoda za samotamnjenje za lice koje vrijedi isprobati!

TAN-LUXE Super Glow Hyaluronic serum za samotamnjenje

Ovaj već kultni serum za samotamnjenje za lice ima formulu koja ne ostavlja mrlje već se ravnomjerno nanosi na kožu, s prirodnim finišem. Koža je hidratizirana tijekom cijelog dana zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju serum sadrži.

kapi za samotamnjenje | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Tan-Luxe, Super Glow Hyluronic serum za samotamnjenje, (40,60 eur)

Garnier Ambre Solaire Natural kapi za samotamnjenje

Garnier kapi za samotamnjenje dio su nove Ambre Solaire linije te se mogu koristiti samostalno ili pomiješane s kremom za postepeno postizanje tena koji izgleda prirodno. Što više kapi koristimo, ten će biti tamniji. Hranjive hijaluronska kiselina i kokosova voda pružaju koži hidrataciju i mekoću te omogućuju postepeno razvijanje tena.

kapi za samotamnjenje | Autor: lijepa.hr lijepa.hr Garnier Ambre Solaire, Natural Bronzer kapi za samotamnjenje, (13,20 eur)

Clarins Self Tan Addition Concentré Éclat Visage serum za samotamnjenje

Novi Clarinsov proizvod za samotamnjenje dodat će svakodnevnoj rutini njege sjaj i zdravu preplanulost kože. Jednostavno ga možemo pomiješati dnevnom ili noćnom kremom za njegu lica za dodatni efekt samotamnjenja. Dodavanjem 1, 2 ili 3 kapi prilagođava se željenoj razini samotamnjenja. Clarins serum za samotamnjenje pogodan je za sve tipove kože te je nekomedogen.

kapi za samotamnjenje | Autor: Douglas Douglas Clarins, Self Tan Addition Concentré Éclat Visage serum za samotamnjenje., (31,19 eur)

St.Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic kapi za samotamnjenje

Višenamjenske kapi iz St.Tropeza stvaraju savršeno revitaliziranu kožu i osunčan ten te uz njih naše lice može tijekom cijele godine biti preplanulo. Osim efekta samotamnjenja kojeg pružaju koži lica, istovremeno zaglađuju, popunjavaju sitne linije, smanjuju crvenilo i štite lice od štetnih vanjskih utjecaja.

kapi za samotamnjenje | Autor: Notino Notino St.Tropez, Self Tan Luxe Tan Tonic kapi za samotamnjenje za lice, (32,20 eur)

Isle of Paradise kapi za samotamnjenje za lice medium

Obožavane Isle of Paradise kapi za samotamnjenje jedan su od najpoznatijih proizvoda za samotamnjenje lica, a također ih možemo koristiti samostalni ili pomiješane s kremom, u količini od 1 do 12 kapi. Veganska formula koja se ne prenosi sadrži avokado, chia sjemenke i kokosovo ulje za zdravi i hidratizirani sjaj na koži. 

kapi za samotamnjenje | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Isle of Paradise, kapi za samotamnjenje za lice medium, (27,95 eur)

Collistar Magic Drops koncentrat za samotamnjenje za lice

Collistar Magic Drops koncentrat za samotamnjenje za lice u samo sat vremena donosi prirodno preplanulo lice i daje koži blistav i prirodan izgled uz samo nekoliko kapi. Formula blagog mirisa obogaćena vitaminom E ne isušuje kožu i sprječava njeno prijevremeno starenje te ju čini glatkom i nježnom.

kapi za samotamnjenje | Autor: Notino Notino Collistar, Magic Drops koncentrat za samotamnjenje za lice, (25,00 eur)

By Terry Tea To Tan bronzer za lice i tijelo

Ovaj tekući bronzer s izvornom aktivnom vodom od čaja ima dvofaznu formulu kojom možemo prilagoditi nanošenje. Koži daje preplanuli i blistavi ten bez preslikavanja i razmazivanja.

kapi za samotamnjenje | Autor: Douglas Douglas By Terry, Tea To Tan bronzer za lice i tijelo, (71,01 eur)

Možda vas zanima Lijepo definirane i uredne obrve uljepšat će lice: koje će pomade odraditi najbolji posao Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @frydrychovaveronika

Komentari 0