Beauty

Avon je predstavio Hydramatic, prvi mat ruž s hijaluronskom jezgrom koja njeguje i štiti usne

  • Avon je predstavio Hydramatic mat ruž za punije i nježnije usne - jedinstveni mat ruž s njegujućim sastojcima 
  • Za razliku od drugih mat ruževa Hydramatic se pohvaliti može s hijaluronskom jezgrom koja hidratizira i štiti 
  • Suhe usnice postaju stvar prošlosti, a novi ruž dolazi u velikoj paleti boja i po pristupačnoj cijeni

Jesi li znala da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. On je neizostavni dio makeup rutine skoro svake žene, no znamo da nije svaki ruž podjednako dobar.
Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne. Kao rješenje Avon je predstavio Hydramatic mat ruž za usne, prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije.

 | Autor: Avon Avon

Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme. Zaboravi osjećaj suhoće i uživaj u raskošnoj boji s mat završnicom ovog ruža koji sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. 

 | Autor: Avon Avon

Očarajte sve lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem koji će ih učiniti senzualnim. Uživaj u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja. Novi Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avonovom katalogu od 1. ožujka po cijeni od 7,50 € (56,51 kn).

 | Autor: Avon Avon

Photo: Avon

Komentari 0