Beauty

Frizeri kažu da će ovih 5 frizura dominirati ove godine! Nas posebno raduje povratak one koju smo nosile kao djevojčice

  • Trendovi se kako u modi, tako i u oblikovanju kose slijevaju s modnih pista na ulice
  • Za tebe smo izdvojile 5 glavnih trendova koji će prema frizerima dominirati ovom godinom
  • Dok se trend ukosnica nastavlja, na velika vrata vraća se mnogima omiljena frizura djetinjstva

Modni, ali i beauty trendovi kroje se na pistama četiriju najveća tjedna mode, onih u Milanu, New Yorku, Parizu i Londonu. Za nadolazeću sezonu stručnjaci za oblikovanje kose kreirali su niz frizura koje aktivno prate prikazane kreacije. Baš kao i kad je odjeća u pitanju, prikazane frizure postanu pravi hit među obožavateljicama mode pa one dobro informirane već u prvim redovima sjede u identično stiliziranim frizurama kakve manekenke šetaju pistama. A na što to ove godine trebaš posebno pripaziti kada je oblikovanje kose u pitanju, otkrivamo ti u nastavku.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima Kratka, bob ili duga? Što odabir frizure može otkriti o ženi Rubrika Life&style Life&style

1. Reci da ukrasima!

Ako si mislila da je vrijeme predimenzioniranih ukosnica i obruča za nama, prevarila si se! Stručnjaci za kosu kažu kako ove godine, kada su ukrasi u pitanju, vrijedi pravilo - što više to bolje! Osim rajfova i ukrsnica, ove su godine posebno popularne trake ukrašene perlicama. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

 

2. Povratak pletenica

Rado smo ih nosile kao djevojčice, a sada se opet vraćaju na velika vrata! I ne, ne moraš imati dugu kosu! Frizeri navode kako su one sada namijenjene svima te dolaze u različitim oblicima - kratke, dvostruke, razbarušene... možeš dati mašti na volju. Jedno je sigurno - pletenice su IN!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

3. Razdjeljak nosimo na sredini

Način na koji postaviš razdjeljak može odrediti dojam koji odaje tvoje lice. Tako se razdjeljak po sredini često povezuje s ozbiljnošću, strogošću i redom. Kao što smo te već obavijestile, duga ravna kosa ponovno je u trendu, posebno ako je počešljana na način da je razdjeljak u sredini. U maniri opasnih akcijskih junakinja, idealna je ovo frizura za dame sa stavom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

3. "Wet look" nije samo za modne piste

Zalizana kosa nije nešto na što će se odvažiti mnoge dame jer smo svjesne činjenice kako "wet look" puno bolje izgleda na fotografijama, nego stvarnom životu. Ipak, frizeri savjetuju kako je početak novog desetljeća izvrsna prilika da se odvažiš na nešto novo te ovu frizuru koju učestalo viđamo na modnim revijama preneseš na gradske ulice.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Frizeri otkrivaju 8 trikova da kosa duže ostane čista, ali i zadrži volumen Rubrika Life&style Life&style

5. Njegovana kosa

Blistava, sjajna i lijepo oblikovana kosa uvijek je u trendu! Ne čudi stoga što su je stručnjaci uvrstili na ovu listu. Premda se doima kao da je ovo dobro poznato znanje s vremena na vrijeme valja se podsjetiti kako trebamo brinuti o sastavu proizvoda koji nanosimo na kosu jer smo nerijetko to spremne zanemariti. Zdrava kosa uvijek je preduvjet za najljepšu frizuru

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE: 
 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0