Moda

Savršen spoj! Ovih 5 boja UVIJEK izgledaju genijalno na brinetama

  • Od pastelnih do svijetlih, obuhvatili smo cijeli spektar boja i suzili ih na pet savršenih nijansi s kojima brinete nikako ne mogu pogriješiti
  • Možda dosad nisi voljela žutu, ali ne samo da je u trendu, već i brinetama pristaje nevjerojatno lijepo 
Možda vas zanima Jesi li ikada morala birati između karijere i obitelji? Evo što o tome misle ove žene Rubrika Life&style Life&style

Plavuše se možda više zabavljaju, ali brinete nose bolji outfit...Zbog bogatih nijansa u kosi, brinetama savršeno stoje gotovo sve boje - od pastelnih pa sve do jarkih. Sve se vrti oko jednog zlatnog pravila: želiš nositi boje koje stvaraju kontrast između tvoje kose i odjevnih komada, tako da oboje dođu do izražaja. 

Od jarko roze pa sve do pastelno žute, zbog ovih nevjerojatnih boja ćeš izgledati ubojito dobro, a u nastavku donosimo i najbolje načine kako ih nositi. 

Bijela i kremaste nijanse

Neutralna paleta boja izgleda jako dobro na brinetama jer njihova tamna kosa dolazi do izražaja, a koža izgleda blistavije i svježe! 

 | Autor: Instagram Mango Instagram Mango

Crvena

Pa naravno! Kad si vidjela neku brinetu koja ne izgleda dobro u crvenome?! Ovo je njihovo tajno oružje koje tako vješto čuvaju u rukavu. Plus: ista stvar vrijedi i za crveni ruž...

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Tamnoplava

Tamnoplava nijansa je puno bolja varijanta od crne jer jako tamne nijanse (zbog njihove kose!) mogu pomalo isprati cijeli look brineta. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Pitali smo našeg svjetski poznatog dizajnera koga bi odijevao do kraja života Rubrika Stars Stars

Ružičasta

Jarko roza odnosno ružičasta boja je (uz crvenu) nijansa koje najviše komplimentira tamnoj kosi. Što tamnija roza, to bolje!

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Žuta

Žuta je najbolja od svih nijansi koju možeš i trebaš odabrati za sebe. Kontrast koji čini u odnosu na tamnu kosu apsolutno će savršeno izgledati na svakoj brineti!

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar OlgaSs

    OlgaSs

    Najbolji dating site 2020 gdje možete pronaći ženu za večer ili za život -->> getbadgirl. com