Stars

Pitali smo našeg svjetski poznatog dizajnera koga bi odijevao do kraja života

  • Njegovo je ime već dobro poznato među planetarno popularnim zvijezdama, koje su zablistale u njegovim kreacijama više puta, a on je jedinstveni Juraj Zigman. 
  • Na listi njegovih klijentica, uz Severinu, Jelenu Rozgu i Ninu Badrić, pronašla su se i imena Nicki Minaj, Rita Ora, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i Bebe Rexha
  • Zigman nam je otkrio odakle crpi inspiraciju, koga bi odijevao do kraja života, koji je must have komad sezone, ali i bez čega nikamo ne ide...

Mnogi su ga već proglasili modnim genijalcem, a svojim velikim uspjesima riječki modni dizajner Juraj Zigman to i opravdava. Domaće zvijezde kao što su Severina, Nina Badrić i Jelena Rozga vjerne su mu već dugi niz godina, a u posljednje je vrijeme sve traženiji i među svjetski poznatim zvijezdama. Tako su se na listi njegovih klijentica pronašla i imena Nicki Minaj, Rita Ora, Fergie, Cardi B, Cheryl Cole i Bebe Rexha. A, kako kaže, najponosniji je zbog toga što nijedna njegova suradnja s velikim zvijezdama ne završava na samo jednoj haljini. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

No, unatoč svjetskoj slavi, svoj je prvi dućan otvorio u Zagrebu na adresi Preradovićeva ulica 22, gdje svojim mušterijama želi pružiti Zigman oazu. Budući da je surađivao s brojnim velikim imenima, zanimalo nas je postoji li netko s kim bi rado ostvario suradnju na domaćoj ili inozemnoj sceni, a da već nije: 

"Iskreno, volim surađivati tj. stvarati odjeću svim ženama, bile one poznate ili nepoznate. Na kraju, sve su iste jer sve vole dobro izgledati, a pogotovo one kojima se ja obraćam. Važno im je da su zapažene i posebne. Sve žene koje biraju moj dizajn za mene su jednake jer time poštuju mene i moj rad, a mislim da nema ljepšeg osjećaja od toga. Zato ne volim nikoga izdvajati. Naravno da se razlikuje rad na nekom kostimu za svjetsku zvijezdu jer su sam proces stvaranja i namjena drukčiji, ali na kraju, moja predanost je ista."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Pitali smo ga i koga bi odijevao do kraja života da može izabrati samo jednu osobu: "Da moram odijevati jednu osobu cijeli život? Nije to sada neki problem, ali bi bio izazov. Svakako težim tome da je svaka moja mušterija vjerna mom radu i to ne treba biti učestalo. Drago mi je vidjeti da žene nose moju haljinu koju su npr. kupile na mom samom početku."

Njegove su kreacije posebne i u njima će se svaka žena istaknuti u masi, a Zigman nam je otkrio odakle crpi inspiraciju za njih: "Iz potrebe za stalnim stvaranjem. Ne prođe dan, a da nešto ne stvorim ili barem u glavi izdizajniram i osmislim. To mi je postala navika i teško da mogu odgovoriti iz čega je crpim. Inspiracija može doći iz svega što nas okružuje. Odavno ne tražim ciljano inspiraciju, prepustim se i krenem, to je ljepota mog posla."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZIGMAN (@zigman_official)

Budući da nam svaka sezona donosi neke nove trendove, pitali smo Juraja koje bi on komade izdvojio kao must have ove zime u ženskim ormarima: "Daleko smo od vremena kada su jedan ili dva komada bili baš it komadi sezone. Trendovi se izmjenjuju na tjednoj bazi i teško je izdvojiti komade koji baš toliko prevladaju i dominiraju, ali svakako su to predimenzionirani kaputi, koji i ove sezone prevladavaju."

Budući da je priroda njegova posla takva da često putuje, priznao nam je bez čega nikako ne ide na put: "Često putujem zbog posla i komunikacija mi je najvažnija pa nikamo ne idem bez svog mobitela. Uvijek sam vjeran Samsungu i siguran sam da zbog tog odabira nikad nisam imao problema pri poslovnom putovanju. Memorija i baterija su ono što mi je najpotrebnije. Često za vrijeme puta dobijem upit za neku suradnju. Nekada je to bilo problem jer sam morao sjesti za računalo i skicirati, a sada izvadim S Pen i crtam po svom Samsungu Note 10+. U mom poslu najvažnije je da, gdje god se nalazim, budem odmah spreman."

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: INSTAGRAM @zigman_official
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar OlgaSs

    OlgaSs

    Najbolji dating site 2020 gdje možete pronaći ženu za večer ili za život --> getbadgirl. com