Beauty
9 poznatih top modela otkrili su svoje savjete o ljepoti koji može koristiti svaka žena

9 poznatih top modela otkrili su svoje savjete o ljepoti koji može koristiti svaka žena

  • Misliš kako su modeli rođeni savršeni, s tako besprijekornom kožom i kosom? Nije baš tako
  • One su samo žene, zgodne možda, i koje jednostavno troše malo više vremena na njegu
  • I supermodeli često koriste kućne pripravke, a otkrile su sve o najdražim proizvodima, dostupnima svima

Uvijek se divimo ljepoti i šarmu vrhunskih modela s naslovnica modnih časopisa. Međutim, trebali bismo imati na umu da su one poput svake druge žene u stvarnom životu - ove nevjerojatne dame samo troše više vremena na svoj izgled i njegu kože. Suprotno uvriježenom mišljenju, modeli često koriste jeftinu kozmetiku ili vlastite prirodne recepte za uljepšavanje kako bi nakon brojnih revija vratile zdravlje kože i kose. Modeli su podijelili nekoliko savjeta koje svaka žena može koristiti u beauty rutini.

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style

1. Gigi Hadid: pasta za zube na prištiće

Poznatu manekenku mama je naučila stavljati pastu za zube na prištiće kako bi ih noću isušila. "Ne koristim ništa otmjeno kad dobijem prišt. Jednostavno ga stavim noću prije nego što odem spavati. Moj savjet ženama je da se hrane zdravo i da se trude da ostanu u formi - i pojedu hamburger s vremena na vrijeme da ne polude."

2. Miranda Kerr: četkanjem protiv celulita

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Miranda je otkrila da je četkanje tijela sastavni dio njezine svakodnevice. U tu svrhu koristi suhu četku s prirodnom dlakom. Preporučuje započeti četkanje od stopala i krenuti prema prsima, a zatim četkati svaku ruku, počevši od dlanova ruku prema ramenima. Ova će masaža zagladiti tvoju kožu, očistiti je od starih stanica i poboljšati cirkulaciju krvi i limfe te tako spriječiti stvaranje celulita.

Možda vas zanima Četkanjem protiv celulita? Jesi li čula za metodu suhog četkanja? Rubrika Beauty Beauty

Nadalje, ulje šipka jedan je od najvažnijih proizvoda za njegu kože u torbi za šminkanje poznatog modela. Prepun je vitamina i antioksidansa, a ima i anti-age svojstva. Miranda ga primjenjuje svaku večer prije spavanja. Ulje transformira i njeguje kožu, čineći je blistavom i mekom tijekom noći. Nakon revija koristi ga kao sredstvo za uklanjanje šminke. Inače, tvoja će ti koža biti zaista zahvalna ako koristiš i neko drugo ulje. Samo otkrij koje je najbolje za tvoj tip kože.

3. Joan Smalls: jestiva maska za kosu

Joan sve svoje probleme s kosom rješava uz pomoć ove čudotvorne maske. Njezin je recept vrlo jednostavan: pomiješaj 2 žumanjka i 1 žlicu maslinovog ulja s glatkim pireom zrelog avokada. Smjesu nanesi na korijen i na cijelu dužinu kose 2 puta tjedno.

4. Adriana Lima: ulje čajevca protiv prištića

Kao i svaka druga mlada dama, Adriana Lima također se bori s lošom kožom i prištićima koji se s vremena na vrijeme pojave na koži. Međutim, pronašla je izlaz i brzo ih se rješava uz pomoć ulja čajevca. 2 puta dnevno nježno nanosi malo ulja čajevca na upaljena područja pamučnim štapićima.

Starenje kože ne možeš zaustaviti, ali ga možeš usporiti - evo kako

5. Heidi Klum: pomiješaj kremu i bronzer

Evo Heidina savjeta za sve djevojke koje vole pokazivati ​​lijepe noge: pomiješaj hidratantnu kremu i bronzer u jednakim omjerima. Ukloni mrtve stanice kože uz pomoć pilinga ili krpe za umivanje, a tek onda nanesi ovu smjesu na noge. Krema će prikriti nedostatke na nogama i stvoriti lijepu konturu.

6. Irina Shayk: masaža kockicama leda

Ruski supermodel nanosi hidratantni regenerator na čistu i lagano prosušenu kosu te tijekom sunčanja na plaži omota glavu aluminijskom folijom. Sunce zagrijava kosu ispod folije, a aktivni sastojci regeneratora duboko prodiru u strukturu kose. Zvijezda modne piste kaže da joj ova maska ​​čini lomljivu i oštećenu kosu jačom i zdravijom.

Irina kaže i da je prirodno kokosovo ulje iznad svih ostalih sredstava za njegu. Posvjetljava lice, savršeno ga vlaži i štiti od infekcija. Također, svako jutro supermodel se tušira u hladnoj vodi, masira lice kockicama leda i koristi maske od krastavaca. "Ovaj trik naučila sam od majke: nije imala novca za kupnju skupih krema, pa se snašla s onime što joj je bilo pri ruci.

Možda vas zanima Tajne beauty rutine Marilyn Monroe: Evo što je zaslužno za bezvremensku ljepotu slavne glumice Rubrika Stars Stars

7. Gisele Bündchen: piling maslinovim uljem

Omiljeni kozmetički proizvod Gisele Bündchen je hladno prešano maslinovo ulje. Miješajući ga s grubom morskom soli, ona radi piling za tijelo, koji joj pomaže dobiti glatku i sjajnu kožu. Osim toga, uklanja toksine iz tijela i smanjuje celulit.

8. Karolina Kurková: limun protiv masne kože

Karolina uklanja šminku kokosovim uljem. Ovo ulje može lako ukloniti i tvrdoglavu ​​vodootpornu šminku. Ne isušuje kožu i pruža intenzivnu njegu. Ulje je puno aminokiselina i protuupalnih komponenata. U jednom od svojih intervjua Kurkova je otkrila da ima masnu kožu, a koristi obični limunov sok za postizanje savršene glatkoće i porculanskog tona kože. Tonik za lice radi razrjeđivanjem soka svježe iscijeđenog limuna s čistom vodom (1:1).

Masaža Možda vas zanima Nije samo stvar ugode: Evo što masaža može učiniti tvom tijelu Rubrika Life&style Life&style

9. Naomi Campbell: kava protiv narančine kore

Jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih modela na svijetu, Naomi Campbell jednom je otkrila da se jedan od sastojaka koji se mogu naći u našoj kuhinji može koristiti protiv celulita i masti: kava. Uvijek se sjeti koristiti piling od kave, čak i ako nemaš kožu s narančinom korom. Ovaj piling ima čudesan učinak i pomaže da dobiješ glatku i dječje mekanu kožu. Imaj na umu da će velika količina kofeina kožu učiniti elastičnijom i besprijekornom.

Photo: Shutterstock

Komentari 0