Jesi li tim Faca ili tim Aidan? Pogledaj kako danas izgledaju odabranici Carrie Bradshaw i da, jedan se dosta promijenio

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Faca ili Aidan? Vječno je to pitanje o kojem već godinama traje diskusija među obožavateljima serije "Seks i grad"
  • Autorica serije Candace Bushnell nije imala tu dvojbu budući da je poslušala svoju majku te Carrie naposljetku spojila s Facom
  • Ovaj trojac posljednji smo puta zajedno vidjeli prije 10 godina, a u nastavku ti otkrivamo kako danas izgledaju glumac Chris Noth i John Corbett

Osim modnim kombinacijama, Carrie Bradshow pažnju je javnosti u hit seriji "Seks i grad" plijenila i svojim odabirom romantičnih partnera. Iako je ovdje riječ o izmišljenoj radnji, obožavatelji serije su se vrlo brzo podijelili u dva tabora - tim Aiden Shaw i tim Mr. Big (Faca). Tako se na društvenim mrežama i dalje lome koplja oko toga je li Carrie dobro odabrala kada je na kraju pošla za markantnog poduzetnika Johna Jamesa Prestona, koji je sve do posljednje epizode bio poznat isključivo kao Faca.

Love&Sex Ovo su 4 ključna pravila u svim vezama na daljinu - a takvih je ovih dana jako puno

Zašto su Faca i Carrie skupa? Zbog jedne majke

No, za autoricu serije Candace Bushnell to uopće nije bila dvojba jer je ona od samoga početka navijala za njih dvoje. Tako je u intervjuu za Us Weekly priznala kako nije postojala šansa da kolumnistica završi s Aidanom, a razlog tome je vrlo specifičan. "Moja majka je uvijek mrzila Aidana, tako da zapravo nikada nisam mogla biti taj tim" - objasnila je Candace te dodala: "Kad god bih išla kući posjetiti roditelje, moja bi majka rekla: 'Zašto je Carrie s Aidanom, a ne s Facom? Morate se riješiti Aidana!' Moja majka nikad nije osjećala da je on prava osoba za Carrie pa sam se osjećala dužnom stati na njezinu stranu."

Love&Sex Ovih 5 pogrešaka radi većina žena kad izlazi s razvedenim muškarcem - i ta veza uglavnom puca

Deset godina kasnije...

Ovaj trojac zadnji smo puta imali priliku vidjeti prije točno deset godina kada je izišao drugi nastavak filma "Seks i grad". Stoga smo odlučile provjeriti kako to dva najpoznatija momka Carrie Bradshaw izgledaju danas. Glumac Chris Noth maestralno je odigrao ulogu fatalnog Face. Ovaj 66-godišnjak nedavno je iznenadio obožavateljice svojim novim izgledom. Naime, prije nekoliko dana obrijao je glavu, a uz fotografiju svoje nove frizure koju je postavio na Instagram duhovito je napisao kako se na to odlučio budući da se u izolaciji nema namjeru baviti brigom oko svoje kose.

Sudeći prema komentarima, njegova promjena posebno se svidjela stvarnoj Carrie, odnosno glumici Sari Jessici Parker koja ju je pozdravila uz riječi: "Zašto si čekao toliko dugo?" Premda ova godina prednjači po lošim vijestima, Chris se može pohvaliti i jednom sretnom. Naime, u veljači ove godine po drugi je puta postao otac!

Novi imidž Bi li ga prepoznala? Pierce Brosnan pustio je kosu te obrijao bradu i brkove - ali još je zgodan, zar ne?!

Za razliku od Chrisa, njegovog kolegu Johna Corbetta nemamo priliku vidjeti na društvenim mrežama, a sve se rjeđe pojavljuje i u javnosti. Bilo je stoga pravo osvježenje kada se ranije ove godine pojavio na crvenom tepihu povodom premijere Netflixovog filma 'To All the Boys: P.S. I Still Love You'. Dugu kosu s kojom smo ga prvotno upoznali kao Aidena, ali i kao i Iana Millera u kino hitu 'Moje grčko vjenčanje', već je ranije zamijenio kraćom frizurom, no posljednje fotografije svjedoče kako je ovaj 58-godišnjak sada prigrlio prirodnu sijedu kosu. Što se njegovog privatnog života tiče i dalje uživa u ljubav s legendarnom glumicom Bo Derek, no par svoju vezu drži podalje od znatiželjnih očiju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr