Love&Sex

Ako odgovoriš potvrdno na ova dva pitanja – tvoja veza i nema neku budućnost

Nisi sigurna ima li vaša veza budućnost? Ova dva pitanja će ti pomoći da saznaš istinu

Naravno da svatko tko je u vezi želi da veza vječno potraje te da oboje budu zauvijek sretni. Međutim, to nije uvijek slučaj. Ponekad netko švrlja, izgubi se povjerenje te na kraju ljubav jednostavno iščezne. 

A ima i slučajeva u kojima partneri jednostavno nisu više sigurni da je njihova veza ono što doista žele. Tada se trenuci sreće mijenjaju s fazama nesigurnosti u kojima se sve propituje. Ako si trenutačno u takvoj situaciji, možeš si lako pomoći. Postavi si sljedeća dva pitanja. Ako ih ne možeš odgovoriti s DA, onda je doista vrijeme za prekid. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

1. Da niste toliko dugo zajedno, bi li žarko željela biti u toj vezi?

Puno ljudi ostaje u vezi samo zato jer imaju osjećaj da su puno uložili u tu vezu pa nema šanse da je sada prekinu. To često rezultira nesretnim vezama. Pomisao je tada sljedeća: „Toliko smo toga prošli zajedno, pa ne možemo se sada rastati.“ Dakle, ako je netko toliko patio za neku stvar, onda se ne smije predati, nego se za nju mora boriti. Što duže traje ta borba, toliko teško padaju konsekvence prekida. 

Ako nisi više sigurna je li veza dobra za tebe, pitaj se bi li ostala u vezi da ste tek nekoliko tjedana zajedno. Ako je odgovor NE, onda je vjerojatno najbolje da se rastanete. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Da se ujutro probudiš kao single, bi li izlazila sa svojim dečkom?

Ovo pitanje pomoći će ti da otkriješ jesi li sa svojim partnerom samo zato jer se bojiš da ćeš ga povrijediti ako ga ostaviš. Ako ga kao samca još uvijek smatraš privlačnim i jasno si možeš zamisliti da ste zajedno, onda je to dobar znak. 

Ali, ako ne vidiš ništa što bi te privlačilo tom solo muškarcu, onda je jasno da se vatra među vama odavno ugasila te je vrijeme za promjene! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0