Proljetne frizure: Ovih 7 stilova će unijeti svježinu u tvoj izgled

Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa
Vidi originalni članak

Proljeće je vrijeme promjena, bilo da se radi o raščišćavanju doma ili unošenju noviteta u život. Želimo što je više stvari ostaviti u zimi koja je iza nas, a pod tim podrazumijevamo i naše frizure. Vjetar, zima, niske temperature i drugi loši vanjski uvjeti utječu na oštećenje naše kose, a proljeće je idealno vrijeme za promjene. Iako smo mislili da je kratka kosa iza nas, zvijezde poput Gigi Hadid i Nicole Kidman nedavno su ošišale svoju kosu i dokazale da vladavina bob frizure još uvijek traje.

Kratka kosa je i dalje veliki trend, ali za sve djevojke željne promjene, škarice i skidanje centimetara s kose ne mora biti jedini način. Iza nas smo ostavili narančaste i bakrene tonove, a plavi pramenovi poput "Bunny blonde" će biti u trendu tijekom toplijih dana. Naglasak će biti na buđenju prirode kroz boju kose, a to znači plavi tonovi koji podsjećaju na sunce, kao i zanimljivi dodatci ružičaste boje za sve one spremne na eksperimente. U nastavku donosimo najpopularnije frizure za sve one željne promjena u proljeće.

Beauty Brinete, pozor! Zendaya je tako lijepo posvijetlila kosu da ćete to poželjeti pokazati svom frizeru

Mikro mini bob frizura

Prema novim trendovima, bob nikada nije dovoljno - kratak. Ovaj mikro mini bob seže samo centimetar ili dva ispod ušiju, a polako postaje sve popularniji.

Sexy pixie frizura

Možda želiš potpuno novi izgled? Sexy, raščupani pixie, kakav su nosile Lori Harvey i Florence Pugh je idealna frizura za sve odvažne djevojke. Ovo je kratka frizura s teksturom i slojevima koje je moguće zataknuti iza ušiju ili zalizati  za formalniji izgled.  

Slojevita wolf cut frizura

Sve djevojke koje imaju mnogo kose, bilo da se radi o volumenu ili kovrčama će uživati u ovoj slojevitoj frizuri. Popularna "wolf cut" frizura je slojevita i volumenska, a pokreće se s kretanjem tijela. Ovakve frizure su bile popularne tijekom 70-ih godina.

Mini šiške frizura

Šiške ne idu nigdje ni tijekom proljeća, a posebno će biti popularne one mini opcije. Riječ je o šiškama koje su kratke i koje ne pokrivaju obrve, a od njih se vide i dijelovi čela. Nama su jako cool, ali i odvažne.

Bob frizura

Kada je riječ o klasici, baš kao i u modnom svijetu, i u svijetu frizura je teško pobjeći od onoga što je dobro i pristaje većini. Brojne zvijezde se odlučuju za bob, a on je idealan za sve one djevojke koje žele promjenu, ali ne i preveliko eksperimentiranje. bob je kratka frizura za sve one koji žele igrati na sigurno.

Zavjesa šiške frizura

Iako su jedno vrijeme nestale s mjesta popularnosti, zavjesa šiške su se vratile i sada se ponovno nose. Zavjesa šiške kao frizura su jednostavan dodatak volumena frizuri i lijepo oblikuju lice, iako ako su prekratko odrezane mogu biti naporne za održavanje. Ovo je još jedna klasika koja svima dobro pristaje.

Beauty 3 frizure srednje dužine koje odlaze ovog proljeća u zaborav i 3 koje će biti in

Posjeti Miss7.24sata.hr