Život

Šokantna sudbina: Izgubila je vjenčani prsten, a pronašla nešto mnogo vrijednije...

  • Brittany Oliver (29) pogledala je svoju ruku jednog prelijepog dana i sledila se. Na ruci nisu bila dva dijamantska prstena - vjenčani i zaručnički.
  • Posve nevjerojanto - dobila ih je natrag sljedećeg dana. A to ju je dovelo do iznenađenja života - otkrila je da ima sestru.
  • Ipak će trebati četiri godine da se cijela priča razvije i dođe do kraja - do nevjerojatnog otkrića.

Sve je počelo na jezeru Seneca, u američkoj državi New York. Bio je početak babljeg ljeta. Brittany je ispričala američkim novinama da je bila toliko sretna trenutak prije otkrića da joj je nestalo prstenje: njezin muž Stephen i ona s kćerkama su igrali odbojku i sretno se smijali.

Kad je shvatila što joj se dogodilo, uhvatila ju je panika. Krenula je korak po korak unatrag po mjestima na kojima je bila toga dana. Prijatelji s gliserom obišli su jezero i postavili oglase da se traži izgubljeno prstenje velike sentimentalne vrijednosti. Prošlo je nekoliko sati i ništa se nije događalo. Obitelj se vratila kući. Brittany je bila očajna.

Dok je Brittany tražila prstenje po obali, Kala Rounds, djevojka koja živi u blizini, čula je što se dogodilo. "Sjetila sam se kako sam bila nesretna prije nekoliko mjeseci kad sam izgubila narukvicu, poklon mojeg dečka. A bilo mi je jasno da je vjenčano prstenje teži gubitak". Priključila se grupi ljudi koji su pomagali Brittany u potrazi.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Kali je danas 28 godina i sjeća se kako su u mulju jezera tražili prstenje, kako je hodala kroz vodu do struka, čak je i našla neki komad nakita, poveselila se, ali nije to bilo prstenje koje traže. Već su se počeli smrzavati kad je neki muškarac povikao da je nešto vidi u vodi.

Netko je odmah javio Brittany, ona je uskočila u gliser svojih prijatelja, a Kala je njihovu grupu tragača pozvala na svoj čamac. Našli su se s Brittany nasred jezera. Kala i Brittany sjećaju se tog trenutka kao danas: majka dvije djevočice bila je u suzama, a fizioterapeutkinja Kala bila je presretna što joj je mogla pomoći. Vratila se svaka svojoj kući u blizu jezera.

Možda vas zanima Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre Rubrika Life&style Life&style

Brittany je napisala oduševljeni status na Facebooku i gotovo zaboravila na taj događaj - sve do Božića 2018. Muž joj je poklonio genetsko testiranje. Brittany je odrastala s bakom i djedom s majčine strane, mama ih je posjećivala, kratko s njima i živjela i ponovno odlazila, a s ocem nija bila u kontaktu. Željeli su znati malo više o njezinoj obitelji.

Kad su im u siječnju došli rezultati testa, sve joj se nekako činilo čudnim pa je pokušala nazvati mamu da joj neke stvari objasni. Nije je uspjela dobiti, a svi rođaci koje je znala izbjegavali su direktne odgovore na njezina pitanja. Kad je na koncu ipak uspjela dobiti mamu na telefon, rekla joj je razornu, šokantnu vijest: njezin otac možda ipak nije njezin biološki otac. Možda je to ipak čovjek po imenu Mike Rounds.

Našla ga je u telefonskoj knjizi i nazvala. Mislio je da ga gnjavi telefonskom prodajom i zarežao da mu se žuri. Na to je samo izvalila: 'Mislim da sam vaša kći'.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sat kasnije, Rounds se sa ženom nacrtao u lokalnom restoranu. Ispostavilo se da su svi živjeli čitav život na udaljenosti od 15 minuta vožnje. Kali je mama javila da ima sestru! Nije se jako šokirala jer joj je jednom već rekla da je tata možda napravio dijete svojoj bivšoj curi. No, Brittany je bila istinski izvan sebe: "Mislila sam da znam tko sam i tko su mi roditelji. I onda u 32. godini saznala da imam oca kojeg ne poznajem i preko njega polubrata i polusestru".

Brittany je kontaktirala Kalu preko Facebooka. Počele su se dopisivati u inbox. I tek nakon nekoliko dana Kala se sjetila odakle joj je poznato ime Brittany Oliver - to je žena kojoj je pomogla oko prstenja.

Možda vas zanima Njihova najveća podrška: upoznaj sestre poznatih Hrvatica Rubrika Stars Stars

"Pomislila sam - krv ipak nije voda, zar to nije nevjerojatno! Meni je u potrazi najviše pomogla moja vlastita sestra", rekla je Brittany mužu. Ubrzo su se Brittany i Kala našle kod Kaline bake.

Obje sestre su se zaprepastile kad su malo po malo shvatile - koliko su zapravo slične! "Kad nešto odlučim napraviti, ja se odmah, bez oklijevanja, te sekunde bacam na posao. Nikad prije nisam nikoga susrela s tom odlučnošću - dok nisam upoznala Brittany", ispričala je Kala novinarima.

"Kad sam upoznala sestru Kalu, kao da se složila ona ogromna slagalica s tisuću komada. Konačno sam shvatila sve o sebi preko moje sestre. Toga dana na plaži mislila sam da sam izgubila dragocjenost, a pronašla sma nešto najvrednije što sam mogla, svoju sestru", rekla je Brittany.

Sestre Možda vas zanima 10 razloga zašto je tvoja starija sestra najbitnija žena u tvom životu Rubrika Life&style Life&style

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade! 
 

 

 

 

Photo: shutterstock

Komentari 0