Life&style

Buduća mladenka ponosno je pokazala zaručnički prsten, no svi su se okomili na njezine nokte

  • Buduća mladenka na Facebooku se odlučila pohvaliti svojim zaručničkim prstenom, a nije ni slutila da će ta objava postati pravi virtualni hit
  • Ljudi su ostali zapanjeni njezinom fotografijom, ali ne zbog sjaja dijamanta već njezinih noktiju
  • Fotografija je izazvala pravi šok nakon kojeg je uslijedila lavina komentara, a mnoge je ostavila bez riječi

Buduća mladenka, čiji identitet nije poznat, sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelila fotografiju svog velikog i sjajnog zaručničkog prstena. Očekivala je reakciju, ali sigurno ne onakvu kakvu je dobila! Fotografija se vrlo brzo proširila društvenim mrežama, ali na mladenkinu nesreću umjesto prstena svi su komentirali njezine nokte. I to ne na lijep način.

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

Njezina neobična manikura je izazvala lavinu negativnih kritika."Izgleda kao da joj nokat bježi"- bio je samo jedan od komentara zgroženog korisnika Facebooka. No to je bio tek početak. Komentari su se počeli nizati pa je tako netko napisao: "To je to, ja sam sramota za nokte ", a i taj je prsten grozan kao i štogod da se događa s noktima." Drugi je nadodao: "Nisam se mogao fokusirati na prsten nakon što sam vidio nokte", a treći primijetio "Inače ne ostajem bez teksta, ali ovaj put...100% sam bez riječi."

 | Autor: Facebook/Emily McGuire Photography Facebook/Emily McGuire Photography

Nekoliko korisnika izjavilo je da su zbunjeni fotografijom budući da su se čini kako dva nokta rastu mnogo brže od ostalih. "Izgleda da nokat pokušava pobjeći iz prstena", primijetio je jedan korisnik,a drugi napisao "Tako sam zbunjen ... kako je taj nokat raste toliko brže?". Bilo je i onih koji nisu vjerovali u stvarnost ove fotografije.

 | Autor: Facebook/Emily McGuire Photography Facebook/Emily McGuire Photography

Možda vas zanima Isprobala sam 3 najpopularnija proizvoda slavne korejske kozmetike koja osvaja Hrvatsku Rubrika Beauty Beauty

Jedna osoba čak je sugerirala da fotografija ne može biti stvarna jer je manikura bila tako loša, a druga je na to nadodala:"Sigurno ovo nije stvarno, ako su joj nokti tako brzo izrasli zašto ih nije iščupala?!". A što ti misliš, je li ovo moguće?

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0