Život

Nevjerojatno: ovu zamrznutu mačku veterinari su odmrznuli i spasili

  • Mačka je stradala za divljački niskih temperatura u SAD-u
  • Led joj se nakupio na krznu i više se nije mogla kretati
  • Vlasnik ju je pronašao takvu u dvorištu

Jedna klinika u Montani spektakularno je spasila život gotovo potpuno zamrznutoj mački Fluffyju. Vlasnici su jadnu mačku donijeli veterinaru. Pošto je temperatura u SAD-u bila nevjerojatno niska (čak i ispod -25 stupnjeva Celzijusa), krzno mačke bilo je gotovo potpuno prekriveno debelim ledom. 

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

Veterinari su spasili zamrznutu mačku 

Fluffy se nije mogla više kretati te nije pokazivala znakove života. Bila je potpuno „ukrućena“ od leda te pothlađena. Tjelesna temperatura mačke bila je ispod normalnih vrijednosti, izjavili su veterinari. 

Možda vas zanima Za mačkoljupce hladnih nogu: papuče - ljute mace s ugrađenim grijanjem Rubrika Life&style Life&style

Vlasnik je sirotu mačku pronašao vani u snijegu te je odmah doveo u veterinarsku kliniku. Tamo su se liječnici borili za život životinje – i uspjeli su! Satima su mačku grijali toplom vodom, prekrivačima i fenom, te su joj davali infuziju. Već nakon sat vremena je mački bilo bolje, odnosno počela je pokazivati znakove života. Živahna ljubimica mogla je s vlasnikom već iste večeri otići kući. Nije poznato koliko je dugo Fluffy bila zamrznuta u snijegu, a vlasnici je više ne puštaju van – barem do proljeća, dok snijeg ne okopni i temperature budu iznad ništice. 

Photo: miss
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!