Life&style

Za mačkoljupce hladnih nogu: papuče - ljute mace s ugrađenim grijanjem

  • Brend Smoko napravio je tople papuče koje nalikuju na ljutu mačku
  • Papuče imaju mogućnost da se ugriju putem USB-a
  • Na Amazonu cijena para s USB-om je 221 kunu, dok su u wireless verziji 279 kuna

Ako si ikad imala jako hladne noge postoji šansa da si u tom trenu pomislila kako bi ti odlično došle meke i tople papuče koje se po mogućnosti mogu zagrijati. Kraj zime je za više od mjesec dana, no oni zimogrozniji imat će koristi od ovih papuča dugoročno. Možda bi mogla umjesto koje nove veste uložiti u papuče... 

 | Autor: Printscreen/Amazon Printscreen/Amazon

Brend pod nazivom Smoko na Amazonu prodaje grijane papuče s likom mrzovoljne sive mačke poznatije kao 'Grumpy cat'. Grijana obuća nije baš najnoviji trend, ali ove papuče se razlikuju zbog svog dizajna. Ne sumnjamo kako će svi mačkoljupci ili oni koji samo vole ovu mačku, odmah poželjeti jedan par za sebe. 

 

Možda vas zanima Video: Pogledaj macu u teretani - pravi je motivator! Rubrika Life&style Life&style

Svaki par dolazi s kablom koji se može priključiti na bilo koji USB priključak, no ako ne želiš koristiti kabel, postoji i bežični par čija cijena je nešto viša. Ako se pitaš što će ti kabel na papučama, odgovor je da on služi za njihovo zagrijavanje. Par s kablom, dakle, košta 221 kunu, dok je bežični par dođe 279 kuna. 

 | Autor: Printscreen/Amazon Printscreen/Amazon

Kupci su oduševljeni ovim grijačima za noge, a neki od komentara su: ''Obožavam ih jer su kao prvo s likom mačke, a kao drugu jer griju. Moje noge nikad prije nisu bile tople, a papuče funkcioniraju odlično'', ''Papuče su mi stvarno pomogle pri zagrijavanju stopala, a koristim ih i na poslu.'' Sve navedeno zvuči obećavajuće pa ćemo i sami razmisliti da si priuštimo jedan par. 

Možda vas zanima Papuče iz mikrovalne - idealne za one s uvijek hladnim nogama Rubrika Moda Moda
Photo: Printscreen/Amazon

Komentari 0