Život

Mladenka iz pakla: Zaprijetila gostima da moraju donijeti minimalno 1000 kuna

  • Mlada je inzistirala da svi gosti moraju u dar minimalno donijeti taj iznos, ali i da veće obitelji moraju donijeti i vrijedniji poklon
  • Njezina kuma nam se javila s nevjerojatnom pričom koja je mnoge naljutila
  • Što bi ti napravila da se nađeš u takvoj situaciji da ti se netko blizak pretvori u mladenku iz pakla?

Kad je svojoj prijjateljici i kumi poslala SMS poruku da obavijesti sve uzvanike da se ne pojavljuju na njezinom vjenčanju bez 1000 kuna ili poklona u toj protuvrijednosti, umjesto da mladenki odgovori, bijesna kuma prvo je našoj redakciji poslala email.

Objasnila nam je da je sigurna da se Vlasta (31) nije konzultirala sa svojim 'normalnim, opuštenim, dragim', budućim mužem, već je na svoju ruku pisala 'luđačku, neukusnu' poruku. Čak je inzistirala da dvije ili tri obitelji ne mogu skupa kupiti jedan veći poklon, već mora svak za sebe, da toga bude više.

Možda vas zanima Zaručnik ju je ostavio pred vjenčanje pa se nesuđena mladenka odlučila na ludu ideju... Rubrika Life&style Life&style

"Ne bih vam se nikad javljala", piše nam kuma, "da se moja prijateljica nije pretvorila u mladenku iz pakla. Već smo se doista istrošile za njezinu djevojačku večer koju smo platile mi, prijateljice. Tražila je da budemo slično odjevene pa smo morale nabaviti 'otkačene' haljine za taj provod. Koliko ona misli da mi imamo novaca na raspolaganju za njezino vjenčanje?"

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Čitateljica nas je 'počastila' i s komentarima drugih gostiju, koje je nazvala u bijesu, gotovo izvan sebe zbog 'mladenke iz pakla'.

Jedna od gošći na vjenčanju postavila je pitanje čitavoj grupi koju je napravila na mobitelu: "Koliko je zapravo normalno dati nekome za vjenčanje, osim ako se ne radi o najbližoj obitelji koja radi vani, u Njemačkoj ili Americi?"

Stigao je prvi, mudri odgovor: "To zapravo ne ovisi o tome koliko mladenci troše na svoje vjenčanje. Zašto bismo mi plaćali njezinu skupu vjenčanicu? Ako ona priređuje svoje vjenčanje na nekom izrazito skupom mjestu, to je njezin odabir, a mi imamo pravi birati koji ćemo kupiti poklon i koliko ćemo ga platiti".

Možda vas zanima Ne želi ni čuti za vjenčanje? Evo što možeš napraviti kako bi ga razuvjerila... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Javila se još jedna prijateljica: "Biramo li odnedavno goste na vjenčanju prema njihovoj platežnoj sposobnosti? Što to točno znači da ona očekuje poklon od 1000 kuna najmanje? Ako ih nemam, nismo više prijateljice? Možda bi to bilo i bolje...".

Prijateljica iz drugog grada: "Javila sam joj da ipak ne mogu doći. Sve to skupa za mene je preskupo, ali i ostavlja gorak okus u ustima. Ako ona može određivati vrijednost poklona, mogu i ja za sebe odrediti da mi je to previše i odustati od tog 'provoda'."

Jedan prijatelj budućeg muža mladenke iz pakla: "Ona je poludjela, nema ni ukusa ni takta. Jadan moj prijatelj".

Imaš li i ti neki komentar koji bi željela podijeliti s čitateljima? Što misliš o mladenki opsjednutoj kontrolom do te mjere da traži poklon kakav je ona zamislila?

Možda vas zanima Kumi su rekli da na vjenčanje može odjenuti što god želi, a ona se odlučila na nešto potpuno ludo! Rubrika Život Život

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0