Život

Kumi su rekli da na vjenčanje može odjenuti što god želi, a ona se odlučila na nešto potpuno ludo!

  • Odijevanje za tuđa vjenčanja može biti izazov, a konvencionalni outfiti su ponekad tako dosadni
  • Zbog toga se jedna kuma odlučila na, u najmanju ruku, prilično ludu kombinaciju
  • Umjesto haljine, odjenula je ni manje ni više nego - ogroman kostim T-Rexa!

Prepuštanje djeverušama da same odaberu svoje outfite za vjenčanje može biti rizično, pogotovo ako imaju bujnu maštu. Želeći da se osjećaju ugodno u onome što su odjenule, mladenka Deanna Adams iz Nebraske je odlučila preuzeti taj rizik, vjerojatno ni ne sluteći u što se upustila. Naime, njezina se sestra i kuma, Christina Meador, odlučila za prilično nekonvencionalno ruho - ogroman, napuhani kostim T-Rexa.

Na sreću, mladenka je imala uvid u sestrine planove i prije velikog dana pa nije potpuno poludjela. "Prije godinu dana me sestra pitala hoću li biti njezina kuma. Ona me, znajući da nisam veliki obožavatelj svečanih haljina i da nemam puno novca, uvjerila da mogu odjenuti što god želim. Pokušala sam smisliti nešto što bih bila voljna nositi više od jednom i pomislila: 'Pa, rekla je bilo što, a ako potrošim više od 50 dolara, želim da to bude kostim dinosaura jer su fantastični i jer sam to oduvijek željela".

Možda vas zanima Priprema, uredi, sad! traje i dalje - prijavi se i osvoji besplatno preuređenje! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook @Bin isolation outing Facebook @Bin isolation outing

A kako su preostali uzvanici reagirali? "Sjećam se da sam se iznenadila kako su se svi trudili ignorirati 'dinosaura u sobi', ali bilo je jako teško ne vidjeti taj ogromni kostim. No, poslije ceremonije sam se preodjenula u haljinu koju sam nosila ispod kostima - bilo je vruće!"

Možda vas zanima Zaručnik ju je ostavio pred vjenčanje pa se nesuđena mladenka odlučila na ludu ideju... Rubrika Life&style Life&style

 

 

 

 

Photo: Facebook @Bin isolation outing

Komentari 0