Love&Sex

Ne želi ni čuti za vjenčanje? Evo što možeš napraviti kako bi ga razuvjerila...

• Ti znaš da je ON pravi muškarac za tebe i da će to biti "dok vas smrt ne rastavi“ 

• Ti već razmišljaš koga ćeš zvati na vjenčanje, a on zapravo ne razmišlja o vjenčanju jer mu se - nigdje ne žuri

• Nemoj očajavati ako još ne želi brak – to se itekako može promijeniti. Možda i uz tvoju pomoć ;)

Oduvijek si sanjala o tome kako ćeš se jednog dana vjenčati u bijeloj haljini za muškarca svojih snova? Sve tvoje najdraže osobe su tu: tvoji roditelji, braća i sestre, najbolji prijatelji… zajedno slavite ono što ti je najvažnije u životu – ljubav! 

Međutim, čini se kako se tvoj san o velikom vjenčanju nikada neće ostvariti jer tvoj dragi nije ljubitelj braka i stalno nalazi nove argumente protiv ulaska u bračnu luku. "Sada nije pravo vrijeme!“, "Ako se svi vjenčavaju, to ne znači da se i mi moramo!“, "Ne moramo imati prsten na ruci kako bismo se voljeli“, "Bez razloga ćemo potrošiti brdo novaca na vjenčanje!“… Takve i slične rečenice vjerojatno si već jednom čula. 

via GIPHY

Dakle, što napraviti ako si našla pravoga, a on jednostavno ne želi reći „DA“?

On se ne želi vjenčati – to se može promijeniti! 

Za početak ti treba biti jasno sljedeće: samo zato jer on TRENUTAČNO ne želi pred oltar, to ne znači da jednog dana neće promijeniti svoje mišljenje. Dakle, daj mu malo vremena da se suoči s temom vjenčanja. To pretpostavlja da mu ti kažeš kako se želiš vjenčati te ne čekaš šutke i očajno da te zaprosi. 

Možda vas zanima 4 odvratne stvari koje sve žene potajno rade ljeti - hm, prepoznaješ li se? Rubrika Life&style Life&style

Moraš imati dobre argumente za brak 

On se ne želi vjenčati jer i ovako može zajedno ostarjeti s tobom? Ako to nije prazna tvrdnja i doista si žena njegovog života, onda zapravo nema ništa protiv braka. Međutim, to je za njega dodatni napor – a vjerojatno ne bi bio kad bi uvidio prednosti – koje mu ti lijepo možeš navesti. 

via GIPHY

Reci mu što će se pozitivno promijeniti kad uplovite u bračnu luku. Počni s ispunjenjem tvojih snova pa sve do financijskih olakšica. Važno je sljedeće: ne možeš nikoga nagovoriti na vjenčanje. Ako imaš osjećaj da ga doista ne možeš uvjeriti, onda ti brak nije pod sretnom zvijezdom. 

Pitaj se – zašto se TI želiš vjenčati?

On se baš nikako ne bi htio vjenčati? Onda ćeš ga teško promijeniti. Pitaj se: koja je tvoja motivacija za vjenčanje? Je li to svečanost koju toliko želiš? Haljina koju želiš odjenuti? Romantične misli i osjećaji? Možda se osnovne želje i potrebe mogu nekako zadovoljiti. Na primjer, ako tvoj rođendan proslavite „na veliko“ – sa svim glamurom, gostima i sl. 

Možda vas zanima WOW! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka najbolje su zavodnice Rubrika Love&Sex Love&Sex

Preuzmi inicijativu 

On jednostavno nikako da te pita, ali zapravo nije ništa negativno govorio o vjenčanju? Onda se odvaži te ga zaprosi! Tko kaže da muškarci uvijek moraju kleknuti? Dobrodošla u 21. stoljeće! 

via GIPHY

On se ne želi vjenčati – moram li prekinuti s njim? 

Na kraju se moraš odlučiti: je li ti vjenčanje doista toliko važno da ćeš se odreći veze? Neke žene se zalete s mišlju da se žele vjenčati i više ne vide ono što već imaju: sjajnog dečka koji ih voli i želi ostarjeti s njima. U tom slučaju treba odvagati i pitati se: bih li doista bila sretnija s nekim drugim muškarcem ako bi me on oženio?

Možda vas zanima Evo po kojem kriteriju muškarci biraju svoju buduću ženu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ako imaš osjećaj da tvoj dečko stalno traži isprike, a zapravo ne planira s tobom provesti život, onda je možda doista vrijeme da povučeš ručnu kočnicu. To vrijedi i ako se nikako ne želiš odreći sna o vjenčanju. Naime, vjenčanje je također i model života – a ako je to za tebe najviši prioritet, a tvoj partner to ne želi, uvijek ćete biti u konfliktu. 

Photo: Unsplash/ Drew Coffman

Komentari 0