Love&Sex

WOW! Pripadnice ova 3 horoskopska znaka najbolje su zavodnice

  • Sve mi poznajemo „one“ koje bez ikakvog problema mogu zavesti koga god zažele 
  • I horoskopski znak može otkriti tko je dobra zavodnica, a tko nije 
  • Osobe rođene u znaku vage najveće su majstorice flerta 

Postoje osobe koje jednostavno mogu „dobiti“ koga god požele – bez grča na licu, glatko, brzo, kao da nikada ništa drugo nisu ni radile u životu… Zapravo, djeluju toliko samouvjereno da ne znamo koliko im je vježbe bilo potrebno kako bi svladale umjetnost zavođenja. Ova tri horoskopska znaka imaju i znatnu pomoć pri zavođenju – zvijezde! 

Lav

Vrlo si strastvena i uzimaš što god želiš. Kad ti se netko svidi, ne treba ti puno vremena da preuzmeš inicijativu. A kad počnete razgovarati, točno znaš što moraš napraviti. Prava si majstorica zavođenja i čim ti netko upadne u oko želiš ga imati. Tvoje samopouzdanje pomaže ti pri tome. 

Vaga 

Ako je netko majstor flertovanja, onda si to ti! Stalno te okružuju razni ljudi, a ti točno znaš što kome trebaš reći ili što napraviti. Tebe je nemoguće sresti samu –obožavatelji te posvuda prate. Nevjerojatno si zavodljiva, a dodatni draž daje ti dojam nedodirljivosti. Što više pažnje dobivaš, više si svjesna da ti je osvajanje na prvom mjestu. 

Možda vas zanima Oprez! S ovim horoskopskim znakovima ne bi trebala ići na spoj ove godine Rubrika Love&Sex Love&Sex

Škorpion 

Uvijek si u potrazi za nečim novim, uzbudljivim. Voliš pustolovine i ne možeš podnijeti rutinu u svakodnevici. Upravo zbog toga djeluješ toliko zavodnički. Naime, nitko ne zna što ćeš sljedeće pomisliti. Ali, to ne znaš ni ti! Danas je to možda flert sa zgodim konobarom, a već sutra ćeš dati svoj broj telefona slatkom dečku s tuluma… 

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda
Photo: Unsplash/ Ashley Schulze

Komentari 0