Love&Sex

4 zavodničke taktike kojima nijedan muškarac ne može odoljeti

Premda se čini kako je lako zavesti bilo kojeg muškarca, istina je ponekad sasvim drugačija

Često su lijepe, pametne, seksepilne i uspješne žene – solo! Jednostavno im iz nekog razloga ne uspijeva zavesti željenog muškarca – pa čak ni onog koji nije baš kao lik iz (seksi) bajke. Međutim, postoje 4 flert-taktike kojima se ni jedan frajer ne može oduprijeti…

1. Pokaži svoju veselu stranu 

Kad razgovaraš s muškarcem koji ti se sviđa, nemoj biti smrtno ozbiljna. Pokaži svoj smisao za humor. Naime, dečkima je humor vrlo poželjna pa čak i seksi karakteristika kod žena. 

2. Budi strastvena 

Budi puna strasti kad mu pričaš o svojim hobijima. Osim toga, moraš mu pokazati da si sve drugo – samo ne dosadna. Dakle, kad mu pričaš o svom zadnjem putovanju, neka se divi tvom sjaju u očima. 

3. Osjećaj se dobro 

Budi mirna, staložena i samouvjerena te nemoj stalno čupkati i navlačiti vestu. Ako „nosiš“ šarm i samopouzdanje – već si na pola puta. 

4. Ne pokazuj ludo oduševljenje 

Možda ti se on jako, jako sviđa, ali nemoj se baš raspametiti ako te slučajno pogleda. Nemoj se kesiti, buljiti zadivljeno u njega, potvrdno kimati i stalno treptati okicama. Naprotiv – ponašaj se kao da je tek prije pet minuta privukao tvoju pažnju. Razgovaraj kratko s nekim drugim, reci mu da moraš nekog nazvati…Neka se on malo potrudi oko tebe jer - na koncu - ti on je sretnik jer si mu ti odlučila dati šansu.   

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0