Life&style

Kakav gaf! Djeveruša je objavila fotku vjenčanice i označila mladoženju. Njezin izgovor je nevjerojatan...

  • Mladenka je bila prestravljena kad je otvorila Facebook svoje najbolje prijateljice i tamo vidjela fotografiju svoje vjenčanice!
  • I to nije sve! Njezina je djeveruša čak označila i budućeg mladoženju
  • Nesretna mladenka haljinu je već bila platila, ali je ipak razmišljala o njezinom vraćanju...

Sve mi znamo da vjenčanice za mladoženju trebaju ostati tajna do posljednjeg trenutka. Element iznenađenja koji većina mladenki želi zadržati jednoj je ženi u potpunosti propao.

Razlog je njezina najbolja prijateljica i djeveruša koja je fotografiju mlade u vjenčanici objavila na svom Facebooku i u objavi označila i mladoženju. Svoju je priču nesretna mladenka objavila na stranici Mumsnet.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Uskoro se udajem i nakon što sam isprobala hrpu različitih haljina, napokon sam pronašla onu pravu. Budući da me moje tijelo jako muči i borim se s tjeskobom, mislila sam da to nikada neću doživjeti." Na posljednje isprobavanje povela je i jednu od svojih djeveruša koja ju je željela vidjeti.

Možda vas zanima Netko se doista vjenčao u ovome! Pa je li ovo najružnija vjenčanica na svijetu ikad?! Rubrika Life&style Life&style

"Nakon probe stigla sam kući i vidjela da je objavila fotografiju mene u vjenčanici na svom Facebooku i to tijekom isprobavanja. Dakle već je bila objavljena sat ili dva prije nego sam je ja vidjela. Čak je i označila mog zaručnika napisavši da on sigurno jedva čeka oženiti me i kako je haljina lijepa."

Možda vas zanima Buduća mladenka ponosno je pokazala zaručnički prsten, no svi su se okomili na njezine nokte Rubrika Life&style Life&style

Kad ju je buduća mladenka zatražila da fotografiju makne, djeveruša joj je odgovorila da nema veze ako ju je mladoženja vidio, jer on je muškarac pa će zaboraviti kako izgleda u pet minuta. To je nesretnu mladenku natjeralo da počne razmišljati o tome da haljinu vrati.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Budući da se haljina trebala prepravljati, već sam je u potpunosti platila i nemam vremena pronaći novu i napraviti nove prilagodbe. Recite mi da ću se uskoro prestati osjećati ovako jadno...", zamolila je čitatelje. Na njezinu je objavu bilo više od 600 komentara. "Ja bih bila bijesna. Ozbiljno bih razmišljala bih li je pozvala na vjenčanje", glasio je jedan od njih.

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

"Otkaži tu djeverušu! I ne brini, tvoja će haljina izgledati potpuno drugačije kad napraviš frizuru i staviš make-up. Nemoj da ti to uništi dan", napisala je druga korisnica. "Ja bih s njom raskrstila. Prekršila je obećanje i iznevjerila tvoje povjerenje i to nije nešto što bi prava prijateljica učinila", pisalo je u trećem komentaru.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0