Beauty

Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša

  • Tijekom vrućina i treninga znojenjem se na koži prikupljaju nečistoće, a za kvalitetno čišćenje lica odlučila sam  isprobati novi FOREO LUNA 3 uređaj
  • Nisam ga koristila svaki dan, a pomogao mi je - koža mi je postala mekana i prozračna, a opustio mi je i mišiće lica od nakupljenog stresa
  • Čisto lice, čvršća koža, mladolik ten, anti-age učinak, a za kraj serum s hijaluronskom kiselinom za obnavljanje kože - provjerena formula od koje koža blista, a uvjerila sam se u to i sama  

Stigli su nam sunčani dani, ali i vrućine, a to znači znojenje. Situacija je gora ako si ljubiteljica vježbanja i ne odustaješ od treninga. U takvom nezahvalnom spoju vrućina i treninga nečistoća i kapljice znoja potpuno zatvore pore i koža ne može disati.

Zato ju je važno temeljito očistiti, a ja dosad nisam imala sreće. Koža mog lica mješovita je i osjetljiva, a u T-zoni lako se pojavljuju i prištići. Zato sam odlučila priliku dati novom FOREO LUNA 3 pametnom uređaju namijenjenom baš za mješovitu kožu i saznati kako će se to odraziti na mom licu.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA 3

Kao i drugi FOREO pametni uređaji, LUNA 3 sadrži mekanu četkicu za čišćenje lica koja putem aplikacije nudi niz mogućnosti za masažu. Prvo sam skinula aplikaciju "FOREO For You" koja me dalje uputila na pravilno korištenje.

Putem svjetlosnih signala i uputa LUNA 3 javlja koliko sekundi je potrebno čistiti i masirati određeni dio lica. Posebnost ovog pametnog uređaja u odnosu na ranije FOREO verzije je ta što je površina četkice LUNE 3 za 30 posto veća i zahvaća teže dostupne dijelove lica, a niti su na njoj mekše i dulje pa je i čišćenje učinkovitije.

LUNA 3 omogućuje i anti-age masažu za koju se koristi "stražnji" dio uređaja i to za mladolik i ljepši ten. Sa svojih bih 27 godina trebala na vrijeme razmišljati o tome, zar ne? Ovaj pametni uređaj u jednoj minuti uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice kože, ima 16 različitih intenziteta T-sonic pulsacija, a uz jedno punjenje može se upotrijebiti 650 puta. Naravno da me sve to potaknulo da ga što prije isprobam.

Jednostavan je za korištenje

LUNU 3 sam koristila nakon popodneva provedenog na teniskom terenu. Moja je greška što prije treninga ne skidam šminku jer tamo odlazim odmah nakon posla. Koža lica pod šminkom tada postaje i dom kapljicama znoja, nečistoći i prašini pa sam je jedva čekala temeljito je očistiti.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Micro - Foam cleanser

Nakon skidanja šminke proizvodom koji inače koristim, na kožu lica, vrata i dekoltea nanijela sam FOREO pjenastu kremu, Micro - Foam cleanser.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića S lijeve strane: FOREO Micro-Foam cleanser; s desne FOREO serum pod nazivom Serum Serum Serum

S lijeve strane: FOREO Micro - Foam cleanser; s desne Foreo serum pod nazivom Serum Serum Serum

Razmazala sam ga po vlažnoj koži, a zatim je umasirala LUNA 3 pametnim uređajem koji je vodootporan. Naime, FOREO Micro - Foam cleanser se u dodiru s vodom pretvara u mjehuriće, a obogaćena je aminokiselinama i vitaminom E pa kožu čini čvršćom, a ten postaje svježiji i mlađi.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA 3

Masaža FOREO uređajem

Svoj pametni uređaj sam pritiskom na tipku preko Bluetootha spojila sa skinutom aplikacijom koja me uputila na kružno masiranje svih dijelova lica, a zatim sam prešla na vrat i dekolte. Na svim sam se područjima zadržavala nekoliko sekundi, a na to me upozoravao i svjetlosni signal koji se po završetku masaže upalio i podsjetio na premještanje uređaja drugi dio lica.

Postoje četiri tipa masaže koje se primjenjuju na području obraza i kontura lica, oko očiju, vrata te oko usta i vilice. Moguće je odabrati i različitu jačinu pulsacija, pa sam ja tako krenula s jačinom osam od deset, a oko očiju i na području vrata je smanjila na jačinu četiri. Osim što je LUNA 3 moje lice temeljito očistila, svojim mi je pulsacijama priuštila i opuštajuću masažu lica pa doista mogu reći da sam nakon toga bila i bolje volje!

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva APLIKACIJA FOREO

Fotografije aplikacije s lijeva na desno: početno spajanje uređaja s aplikacijom; objašnjenje korištenja LUNA 3 uređaja - skidanje šminke, nanošenje pjene za čišćenje, masaža i čišćenje kružnim pokretima i ispiranje; aplikacija počinje s čišćenjem lica, prikazuje vrijeme trajanja masaže na određenom dijelu lica i jačinu pulsacije koja se može mijenjati

Serum

Nakon masaže pametnim uređajem i čišćenja pjenom, lice sam isprala. Zatim sam nanijela SERUM SERUM SERUM odnosno FOREO serum s mikrokapsulama, antioksidansima i hijaluronskom kiselinom za obnavljanje kože i očuvanje mladolikog izgleda.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića FOREO LUNA 3

Nanijela sam ga prstima, a masažu nastavila drugom stranom LUNE 3 nadajući se da ću kao Dorian Gray sačuvati mladolik izgled. Ali nadam se da slika kao njemu ili pak photoshop modernog doba kraj ovog pametnog uređaja meni uopće neće biti potreban. 

Pitaš se kakav je rezultat?

Znaš što? Oduševljena sam! Budući da sam kao i uvijek bila u žurbi, LUNU 3 koristila sam tek jednu minutu i to mijenjajući intenzitete pulsacija s osam na četiri, kako za koji dio lica, vrata i dekoltea, a moja je koža u tom kratkom roku postala nježna, glatka i čista! Ne sjećam se kad mi je posljednji put lice bilo toliko mekano. Koža mi je osjetljiva, ali nakon korištenja ovoga pametnog uređaja crvenila nije bilo. I to s razlogom. Budući da je doista riječ o pametnom uređaju, LUNA 3 mi je svojim signalima javljala kada je vrijeme za prestanak čišćenja određenih dijelova lica.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Posebno me oduševilo opuštanje mišića lica. Svi koji me poznaju znaju da sam sklona stresu, a ovo je bio spas koji nisam očekivala. Masaža lica odlično opušta, a uz LUNU 3 ona je još i ugodnija pa znam da će mi ovo odsad biti najdraži dio njege. Sljedeće jutro koristila sam je dulje i masirala područje oko očiju kako bih uklonila posljedice večernjeg izlaska. I ponovo me osvojila!

FOREO LUNU 3 pametni uređaj ne treba koristiti svaki dan jer rezultati su vidljivi i s povremenim korištenjem. Nakon čišćenja lica svoj sam najdraži pametni uređaj očistila sam sapunom i isprala toplom vodom - nema skupljanja bakterija, oštećenja ili zamjene četkica jer je napravljen od silikona koji je higijenski materijal. FOREO LUNA 3 jednostavno traje.

Konačna odluka

Nakon prvog dana korištenja lice mi je bilo vidljivo čišće i prištići su nestajali. Već nakon nekoliko dana koža mi se poslije treninga puno manje masti. Sviđa mi se to što LUNA 3 zahvaća veće područje i ima duže niti, idealno za čišćenje nakon treniranja. Ne trebam brinuti niti o bateriji jer 650 korištenja bez punjenja znači da sam mirna gotovo godinu dana! FOREO LUNA 3 pametni uređaj dolazi u tri boje, ljubičastoj, ružičastoj i plavoj, a svaki odgovara jednom tipu kože - osjetljivoj, normalnoj i mješovitoj.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Uz moju plavu LUNU 3 koža lica mi je čista, mekana i čvrsta i za mene više nema odlazaka na tretmane koji oduzimaju i novac i vrijeme tako da znam da vrijedi. Cijenu i više detalja možeš pronaći na stranici Douglas parfumerije i vjeruj mi - u LUNU 3 ćeš se zaljubiti!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ništa specijalno poslije toliko posla