Život

Internet obožava ovu kuću u Južnoj Koreji sa predivnom sobom za meditaciju i zen kupaonicom

  • Prozračna kuća s mnogo svjetla i očaravajućim pogledom na planinu i šumu oduševila je internet
  • Kuća ima jedinstvenu, pomalo neobičnu arhitekturu
  • Zamisli jutro u zen kupaonici koja pruža božanstven pogled na šumu i izlazeće sunce ujutro

Vlasnici ove kuće imali su viziju kako bi točno željeli da izgleda njihova kuća iz snova. Arhitekti su dugo planirali kako bi im tu viziju ostvarili. Po završetku planiranja rekli su kako im je čast gledati u jedan od najdivnijih i najpromišljenijih projekata koji su napravili. Kuća je smještena u Yongin-Siju, u Južnoj Koreji sa izvrsnim položajem koji joj daje izravan i nesmetan pogled na planinu i prekrasnu obližnju šumu.

 | Autor: facebook facebook Kuća iz snova: Bi li živjela na ovom imanju s prezgodnim "ujakom Jessejem"?

Ovo idilično mjesto  je nadahnulo vlasnike da požele u kojoj će uživati te u kojoj će moći maksimalno iskoristiti prirodnu oazu koja ju okružuje. Mjesto je odabrano zbog prekrasne lokacije. Vanjski dio kuće odlikuje se modernim dizajnom s nekoliko detalja koji ističu jedinstvenu arhitekturu.

 | Autor:

Kuća ima zanimljivu unutarnju strukturu, a svaka od tri etaže ima vrlo specifičnu funkciju. U prizemlju se nalaze zajednički prostori poput sobe, blagovaonice, kuhinje i prostora za primanje gostiju. To je mjesto na kojem svi mogu provesti vrijeme zajedno s obitelji ili s prijateljima, a ima i jednostavan pristup otvorenom prostoru.

 | Autor:

Na srednjem katu smješteni su privatni prostori, uključujući sve spavaće sobe, garderobu i kupaonicu s prekrasnim pogledom na šumu. Iz očaravajuće zen kupaonice s kružnom kadom pruža se jedan od najboljih pogleda u kući.

 | Autor:

Zadnji kat je također privatni prostor, ali u drugom smislu. Ovo je područje gdje se vlasnici mogu doći opustiti i meditirati, s terasom, mjestom za vješanje viseće mreže i veliki prozor okrenut prema istoku koji im omogućuje da rano ujutro vide izlazeće sunce

 | Autor: Kuća je planski podijeljena na različite segmente po katovima kako bi područje za druženje i područja za opuštanje i odmor ostala odvojena, a također svaki kat više pruža upečatljiviji i ljepši pogled. Krajolik uvelike ima utjecaja na dizajn interijera i ambijent ove kuće. Minimalistički dekor i upotreba prirodnog drva u cijeloj kući pomažu stvoriti osjećaj kao da boravimo u šumi. Nas je već sami pogled na ovu božanstvenu prirodnu oazu oduševio.

Možda vas zanima Vila Kristen Stewart od 6 milijuna dolara plijeni pažnju: Kuhinja je postala predmet rasprave Rubrika Life&style Life&style

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnbest

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su ... prikaži još!