Stars

Zvijezde nove turske serije 'Ambasadorova kći' osim markantnim izgledom, pažnju plijene i ljubavnim životom

  • Na domaće male ekrane stigla je još jedna hit turska serija, a našu su pažnju odmah privukla naslovna dva muška lika - Sandžar i Gediz, odnosno glumci Engin Akyurek i Uraz Kaygilaroglu
  • Zvijezde serije 'Ambasadorova kći' slove za dva iznimno naočita i markantna glumca, koji osim poslovnim uspjesima pažnju plijene ljubavnim statusom (ps: obojica su navodno 'single')
  • Dok jedan privatni život krije kao zmija noge, drugi ga rado dijeli s više od dva milijuna obožavatelja na društvenim mrežama, a pikanterije o njima saznaj u nastavku

U večernjem programu Nove TV s emitiranjem je ovog ponedjeljka, 4. siječnja, započela nova hit turska serija 'Ambasadorova kći'. A zahvaljujući njoj na malim ekranima imamo ponovno priliku vidjeti jednog od najpoznatijih i najnagrađivanijih turskih glumaca - Engina Akyureka.

Možda vas zanima Hrvatska influencerica otkrila je kako super proći u šopingu, poslušat ćemo ovaj savjet Rubrika Life&style Life&style

Ovog markantnog 38-godišnjaka domaća je publika dosad imala priliku gledati u serijama 'Izgubljena čast' i 'Da sam oblak'. Zanimljiv je podatak da je zapravo završio studij povijesti i lingvistike, no nikada nije želio raditi u struci. Još za vrijeme studija počeo je glumiti u Turskom državnom kazalištu u Ankari, no velika prekretnica njegove karijere bila je pobjeda u talent showu 'Zvijezde Turske', koji mu je 2004. godine otvorila vrata televizijske i filmske produkcije.

Možda vas zanima Osvojili su publiku, a sada i listu najzgodnijih muškaraca! Evo o kojih se 8 turskih glumaca radi Rubrika Life&style Life&style

Medijska nepoznanica

S druge strane,  ovom pobjedom je započeo i njegov loš odnos s turskim medijima. Naime, Engin se tijekom cijele karijere trudi zadržati svoj privatni život podalje od očiju javnosti pa ne čudi da je između ostalog ovjenčan i titulom najmisterioznijeg turskog glumca.

Nema profile na društvenim mrežama, izbjegava davati intervjue te unatoč velikoj popularnosti svim silama nastoji zadržati imidž običnog dečka iz susjedstva... Nevoljkost za suradnju s medijima samo je pojačala interes za njegov privatni život, a posebna pažnja usmjerena je ka otkrivanju žene koja je zarobila njegovo srce.

Magnet za poznate glumice

Naime, Engin nije veliki zavodnik samo na malim ekranima. Uspješno je očarao neke od najljepših turskih glumica pa je tako poznato da je svojevremeno ljubio Tuvanu Turkay s kojom se pojavio u seriji 'Ljubav i novac' te Cansu Dere, glumicu domaćoj javnosti najpoznatiju po pojavljivanju u seriji 'Ezel'.

Posebno je medijski bila popraćena njegova veza s manekenkom Cansu Taskin, a koja je završila zbog neodobravanja glumčeve obitelji. Naime, ovu ljepoticu su pratili brojni skandali zbog kojih nije silazila s naslovnica tabloida, a Enginova obitelj je smatrala kako bi svojim nedoličnim ponašanjem mogla naškoditi njegovoj karijeri.

Nova ljubav na pomolu

Premda tvrdi kako je trenutno sretno slobodan, u turskim medijima se pojavila informacija kako ljubi glumicu Tülin Yazkan, koja je u seriji 'Ambasadorova kći' odigrala njegovu suprugu Menekše. Iako je njihova ljubav s malih ekrana daleko od idilične, čini se kako u stvarnom životu među kolegama ipak ima kemije.

Premda su ih fotografi u više navrata snimili zajedno, glumac je oštro odbio insinuacije kazavši za magazin Hürriyet sljedeće: "To nije istina, Tülin i ja smo samo prijatelji i ne znam tko je to izmislio. Nisam navikao odgovarati novinarima na pitanja, ali ova vijest nema nikakve veze sa stvarnošću". Ali gdje ima dima, ima i vatre.

Možda vas zanima Ovi glumci preziru likove koji su ih proslavili, a neka imena na ovoj listi uistinu nismo očekivali Rubrika Life&style Life&style

Prilika života miljenika brojnih žena

Uz Engina, u jednoj od vodećih muških uloga možemo vidjeti glumca Uraza Kaygilaroglua. Ovog 33-godišnjaka dosad nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima, a mnoge dame će se složiti kako je to baš prava šteta. Premda je diplomirao ekonomiju, pojavljivanje u teen seriji 'Pis Yedili' lansiralo je njegovu karijeru u sasvim drugom pravcu.

Priliku života dobio je upravo kada je odabran za ulogu Gediza Išiklija u seriji 'Ambasadorova  kći'. Njome je samo potvrdio svoj status miljenika žena, a stekao je i međunarodnu slavu pa ga samo na Instagramu prati preko dva milijuna ljudi.

Za razliku od svog kolege Engina, zgodni Turčin nikada nije skrivao svoj privatni život pa je tako poznato da je 2019. godine okončao brak s 28-godišnjom glumicom Melis Isiten. U braku su dobili kćerkicu Adu koja je postal središte njegova svijeta.

Nakon njezina rođenja priznao je kako je očinstvo bila njegova velika želja, posebno nakon što je kao četverogodišnjak ostao bez vlastitog oca. S bivšom suprugom je ostao u dobrim odnosima, a na radost brojnih obožavateljica njegovo srce još uvijek nije osvojila nova odabranica. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Instagam
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stef

    bemti tak su mi zaplijenili paznju da vise nist drugo ne gledam cak sam i najvaznije glumce iz glavnog gripa staba zapustio pratit :-)