Life&style

Hrvatska influencerica otkrila je kako super proći u šopingu, poslušat ćemo ovaj savjet

  • Poklončić po poklončić, stiže nam Božić! Možda si već rasporedila ukrase i promislila blagdanski meni, a imaš li ideju čime ćeš darivati svoje bližnje?
  • Ne brini, znamo da to u ovoj situaciji nije nimalo lagano, zato smo baš na vrijeme u pomoć pozvali influencericu Jelenu Petrović koja ti je na društvenim mrežama vjerojatno poznatija pod djevojačkim prezimenom Marinović
  • Iz udobnosti svog doma i tek uz nekoliko klikova, Jelena je izabrala personalizirane poklone za obitelj i prijatelje, a njezina sigurna i pogođena kupnja bez sumnje će te inspirirati!

Vedro, blještavo i kalorično blagdansko vrijeme, pa i ove pomalo naopake 2020. godine, razvlači nam osmijeh na lice i podsjeća nas da vrednujemo ono najvažnije - obitelj i prijatelje. Jesi li im možda već pronašla poklone? Znamo da to nije nimalo lagan zadatak, posebno u uvjetima epidemije. Zato smo u namjeri da ti pomognemo (jer vremena je još malo) proveli popodne s influencericom Jelenom Marinović i dopustili da nas inspirira svojim izborom poklona za bližnje. Nije nam puno trebalo da prema darovima koje je pažljivo izabrala shvatimo koliko je kreativna, domišljata brižna i velikog srca.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Jelena, ekonomistica po struci koja je svojim smislom za modu uspjela privući nešto više od 60 tisuća Instagram pratitelja, samo je zasukala rukave. Napravila je to doslovno, jer za shoppinge u posljednje vrijeme odabire kupovati najsigurnije, ali i najugodnije - tipkajući i skrolajući kroz webshopove u toplini svoga doma. Odlazak u kupnju bez kaputa, cipela, ali i rizika zaraze, pokazao se kao brzo, učinkovito i sigurno rješenje koje će joj ostaviti još nešto vremena da smućka pokoju božićnu slasticu.

Brzo je pronašla destinaciju koja se uklapa u filozofiju njezine kupnje, jer skupi pokloni ovdje ne igraju. ''To su obično sitnice kojima svojim bližnjima dajem do znanja da ih volim, što je i bit blagdana'', rekla je Jelena. A sitnice poput toplog zagrljaja mirisne kave i čaja koji obavezno dolaze uz šalicu ugodnog razgovora, jedan su od najljepših načina da u živote najbližih unesemo male radosti, potrebnije više nego ikada.

Idealne poklone za svoje bližnje Jelena je tako pronašla na jednom mjestu, Franckovom webshopu, a evo što je sve izabrala!

Frendica koja je luda za dobrom kavom

Sigurno ti je poznat barem netko tko uživa u kvalitetnoj kavi čiji ga okusi i mirisi instantno katapultiraju u egzotiku zemalja iz kojih to crno blago potječe. Igrom slučaja i Jelenina prijateljica Kika ljubiteljica je samo najboljeg od kave i zato joj Jelena baš svaki put iz dalekih destinacija kao suvenir donosi, pogađaš - kavu! No, putovanja nisu na popisu, a Jelena po svoj poklon za Kiku nije morala otići dalje od dnevnog boravka. Na webshopu Francka pronašla je novitet koji su odabrali majstori za kavu, a riječ je o single origin kavama čija pakiranja sadrže ručno odabrana i zasebno pržena zrna kave iz posebno odabranih plantaža iz cijelog svijeta.

Franck Specialty Coffee Kenya, Panama i Indonesia tri su posebna okusa koja zavode svojom svilenkastom aromom, notama karamele, voćnim nota ili ako hoćeš citrusnim ili zemljanim paletama.... Ovaj sasvim  autentičan i vrhunski doživljavaj ispijanja kave moguć je i za one koji, poput Jelenine prijateljice, kod kuće nemaju mlinac za kavu. Nema frke, Franck je može samljeti na omiljen način, narudžbom putem Franck webshopa ili u Franck trgovini u Zagrebu. Kompleksnost i bogatstvo ovih zrna uz malu pomoć Franckovog mlinca, kaže nam Jelena, njezinu frendicu oduševit će na prvu! 

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Djed koji ima slatki zub iako bi ga morao 'izvaditi'

Jelenin djed baš ne bi smio uživati u slatkim zalogajima zato je mudro prevario sve – tu i tamo rado će si udovoljiti slatkim gutljajima Cappuccina. Jelena mu stoga namijenila Franckov poklon paket u jutenoj torbi gdje se uz Cappuccino Salted Caramel nalaze i Jubilarna vakuumirana kava, čaj Immune i atraktivna termosica. No, kako pod istim krovom uz djeda žive i Jelenini roditelji poklon će razveseliti i njih.

Jelena je posebno zadovoljna, jer će termosica s toplim čajem izvrsno poslužiti njezinim roditeljima koji hladne dane provode na gradilištu nove kuće. A tople gutljaje koji će boostati njihov imunitet mogu ponijeti u ekološkoj jutenoj vreći, do sljedećeg odlaska po špeceraj. Što je još bolje, ovaj obiteljski poklon paket može se i personalizirati porukom na za to predviđenom mjestu.

Sestra koju oduševljavaju girlie stvari

''Svaka cura voli lijepu šalicu i iz nje popiti ukusan cappuccino!'', odmah smo se složile s Jelenom. No, posebnu dizajnersku Jolie Petite šalicu koja dolazi u paketu s još dva okusa cappuccina Jelena će pokloniti njoj sasvim posebnoj osobi, sestri. Vesela šalica već na prvi pogled  popravlja dan, a Jelena je uvjerena kako će njezina sestra uživati u Cappuccinu Raspberry macaron, prirodno roza boje i neodoljivog okusa maline i dobro poznatom osvajaču nepca, kremastom Irish creamu.

Vjenčana kuma koja je velika esteta

Kada je ugledala skromne, odvažne, jednostavne ali i jedinstvene Marinski x Franck latte šalice, Jelena nije nimalo dvojila da će baš to biti idealan poklon za njezinu vjenčanu kumu Mirelu, veliku estetu. Jelenu je posebno razveselilo, kako to već ljubitelji Marinski šalica znaju, da se radi baš o hrvatskom proizvodu. Dizajn Marinski šalica koji je inače inspiriran prirodom, ovaj put odiše nježnim pastelnim nijansama, a i poput užitka ispijanja kave, nepretenciozan je i pun radosti. Baš poput Jelenine vjenčane kume koja će tako u svom ritualu ispijanja kave zadovoljiti i mnoga druga osjetila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jelenamarinovic

Svekrva koja cijeni tradiciju

Kada dolazimo u goste, tradicija nalaže da sa sobom nosimo dobro poznate crvene 'ciglice' kave. ipak, blagdani zahtijevaju malo posebnije ruho, a Jelena se oduševila kada je na Franck webshopu ugledala novu, moderniziranu verziju Franck limenke u kojoj dolaze dvije Jubilarne ciglice. Jelena je uvjerena kako će njezina svekrva na polici ponosno istaknuti limenku svoje nadraže kave koja će tako ujedno zadržati svježinu. ''Dragoj svekrvi i svekru jedva čekam pokloniti novo Franckovo izdanje uz još poneko slatko koje mogu grickati uz gutljaje kave'', raduje se Jelena.

Iako priznaje da je još do prije dvije godine poprilično bezglavo shoppingirala, Jelena sada prakticira pametniju i više planiranu kupnju. Njezin uspješan lov na blagdanske poklone može nas baš inspirirati i pomoći nam da s malim odmakom od standardnih poklona kod naših bližnjih izazovemo još razdraganije reakcije - pune iznenađenja, radosti i možda ponekog sjećanja na drage trenutke iz prošlosti. 

 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a to je neki eppe za kavu.....svašta
  • velod

    I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly . so i make my family happy and u can do Check it out what i do…......w­w­w­.­e­a­r­n­7­5­.­c­o­m