Stars

Zrinka Cvitešić uz Toni Collete glumi u seriji koju uspoređuju sa ‘Sluškinjinom pričom'

  • Zrinka Cvitešić na svojem je Instagramu podijelila fotografiju nove uloge - Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije
  • U britanskoj znanstveno-fantastičnoj seriji 'The Power' glavne uloge igraju Toni Collette i John Leguizam
  • Serija je adaptacija istoimenog romana kojeg mnogi uspoređuju sa 'Sluškinjinom pričom' Margaret Atwood

Serija 'The Power' temeljena na istoimenom romanu Naomi Alderman iz 2016. koji je osvojio žensku nagradu Baileys prvi je put najavljena još u veljači 2019., a nakon četiri godine napokon će stići na Amazonov streaming servis Prime.

Netflixova serija 'Snježna djevojka' Možda vas zanima Na Netflix je stigla napeta filmska adaptacija uzbudljivog hit romana 'Djevojka u snijegu', evo o čemu se radi Rubrika Life&style Life&style

U ovom znanstveno-fantastičnom trileru uz Toni Collette i Johna Leguizama u glavnim ulogama glumi i Zrinka Cvitešić koja se pojavljuje u ulozi Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije, a napokon su izašle i prve fotografije serije i izgledaju sjajno.

 | Autor: Amazon Prime video Amazon Prime video

Inače, lik kojeg Zrinka glumi ubije svog supruga i preuzima vlast u zemlji, a kako točno u seriji izgleda, otkrila nam je podijelivši fotografiju na svom Instagramu. Na njoj Zrinka sjedi u fotelji u raskošno uređenoj prostoriji, odjevena u elegantnu bijelu kreaciju i držeći preslatkog psića u rukama.

Možda vas zanima Godina je tek počela, ali već imamo odlične nove true crime dokumentarce koji se moraju pogledati Rubrika Life&style Life&style

Službeni sinopsis serije otkriva kako je riječ o grupi tinejdžerica koje misteriozno razviju posebnu moć koja im omogućuje da ubijaju ljude strujom, a ubrzo se ova neobična moć pojavljuje kod svake žene na svijetu. Od Londona do Seattlea, Nigerije do istočne Europe, moć evoluira od trnaca u ključnim kostima tinejdžerica do potpunog preokreta ravnoteže moći u svijetu.

Roman na kojem se temelji serija bio je veliki hit kada je objavljen i mnogi su ga uspoređivali sa 'Sluškinjinom pričom ' Margaret Atwood, a našao se i na popisu omiljenih knjiga Baracka Obame. Ovu zanimljivu adaptaciju na Amazon Primeu ćemo imati prilike gledati već u ožujku.

Photo: Amazon Prime video

Komentari 0