Life&style
The Sandman

Objavljeni su detalji oko druge sezone Netflixove hit serije 'Kralj snova', evo što nas sve čeka

  • Među najpopularnijim serijama na Netflixu u Hrvatskoj u zadnje vrijeme zasigurno je fantasy drama 'Kralj snova' (The Sandman)
  • Zvijezda Sandmana, glumac Mason Alexander Park, potvrdio je da će snimanje druge sezone serije 'Sandman' započeti ovog ljeta
  • Otkrit ćemo sve što smo saznali o drugoj sezoni 'Sandmana'

Glumac Mason Alexander Park, zvijezda serije 'Kralj snova' (The Sandman), na veliku radost fanova potvrdio je da će produkcija druge sezone Netflixove mračne fantasy drame službeno započeti ovog ljeta. 

Park je, tijekom video intervjua objavljenog na Twitteru, otkrio fanovima neke novosti o drugoj sezoni serije 'Kralj snova'. „Stiže još Sandmana i to doista na cool način, a može i poprimiti različite oblike“, otkrio je Park. „Počinjemo snimati na ljeto i uhvatit ćemo se u koštac sa sljedećim golemim kontingentom priča, koliko god dugo to moglo trajati“.  

Last Of Us Možda vas zanima Nova hit serija 'The Last of Us' druga je najgledanija HBO premijera u više od desetljeća Rubrika Life&style Life&style

Adaptacija istoimene serije DC Vertigo stripova Neila Gaimana debitirala je u kolovozu 2022. godine, postavši jedna od Netflixovih najgledanijih serija tijekom prvih sedam tjedana. Usprkos izvrsnom prijemu od strane kritičara i gledatelja, ekipi iz Netflixa trebalo je tri mjeseca prije nego što su odlučili službeno najaviti novu, drugu sezonu 'Kralja snova'. Prema riječima izvršnog direktora Netflixa, Petera Friedlandera, najprije su si htjeli uzeti vremena za dogovor o tome koji su najbolji sljedeći mogući koraci za seriju prije nego što su službeno objavili novu sezonu, i to s Gaimanom te izvršnim producentom serije Allanom Heinbergom.

Što očekivati od druge sezone 'Kralja snova'?

Premda je potvrđeno da se serija vraća i da će se snimati druga sezona, obožavatelji su zabrinuti za njegovu budućnost, osobito zbog činjenice da Netflix zadnjih mjeseci otkazuje niz svojih originalnih serija, te poništava neke od svojih odluka o snimanju novih sezona. Zbog toga je Gaiman riješio ovu zabrinutost uvjeravajući obožavatelje da će „biti još Sandmana u budućnosti". Trenutačno nije određen ciljni datum za emitiranje hvaljene serije, ali Friedlander je izjavio kako bi druga sezona mogla slijediti isti format kao i druga sezona 'Stranger Things', gdje su epizode debitirale u različitim vremenskim razdobljima.

 | Autor: Netflix Netflix

Radnja serije vrti se oko božanskog bića po imenu Morpheus/Dream/San (Tom Sturridge) koji pokušava povratiti svoju moć i kraljevstvo nakon što je više od stotinu godina bio zatočen od strane okultnog vođe. 

U prvoj sezoni pojavljuju se i tri brata i sestre, uključujući Smrt (Kirby Howell-Baptiste), Želju (Park) i Očaj (Donna Preston), dok se ukratko spominju Sudbina, Delirij i Uništenje. Gaiman je potvrdio da će Dreamov najmlađi brat, Delirij, konačno biti predstavljen u drugoj sezoni.

 | Autor: Netflix Netflix

Jedna od popularnijih scena iz prve sezone bila je 'The Oldest Game' ('Najstarija igra'), obračun između Morpheusa i Lucifera (Gwendoline Christie), gdje su iskušavali svoju pamet i maštu. Na radost obožavatelja, Gaiman je ranije najavio da će Dreamov i Luciferov dugo očekivani revanš biti nešto potpuno neočekivano.

Prva sezona Sandmana može se pogledati na Netflixu.

Možda vas zanima Napokon smo dočekali nove epizode Netflixove hit serije 'Sexify', evo dojmova druge sezone Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0