Life&style

Izišao je teaser za četvrtu sezonu izvrsne serije 'Nasljeđe', a znamo i kad stižu novi nastavci

  • Objavljen je krakti video koji najavljuje četvrtu sezonu sjajne nagrađivane serije 'Nasljeđe' 
  • Teaser je usredotočen na posljedice kockanja Logana Roya s budućnošću svoje djece
  • Otkrit ćemo ti sve što znamo o četvrtoj sezoni te kada stiže na streaming platformu HBO

HBO je objavio višeminutni video koji najavljuje četvrtu sezonu nagrađivane serije 'Nasljeđe', a koji uključuje Logana (glumi ga Brian Cox) i troje djece koje je izdao, a to su: Kendall (Jeremy Strong), Roman (Kieran Culkin) i Siobhan 'Shiv' Roy (Sarah Snook).

Treća sezona serije 'Nasljeđe' završila je tako što je Logan trajno zamijenio svoju tvrtku Waystar Royco sklapanjem ugovora s tehnološkim milijarderom Lukasom Matssonom (Alexander Skarsgard). Waystar je namjeravao kupiti Matssonovu tehnološku tvrtku GoJo u usponu, premda je tražio spajanje tvrtki, što nije odgovaralo obitelji. 

Kako finale počinje, potencijalna akvizicija preokrenula se pa GoJo kreće u akviziciju tvrtke Waystar Royco, ostavljajući budućnost Loganove djece u tvrtki u opasnosti.

Naposljetku je Logan rekao djeci da su on i njihova majka Caroline Collingwood (Harriet Walter) ponovno pregovarali o svom sporazumu o razvodu čime su djecu zapravo lišili kontrole nad tvrtkom.

Novi teaser počinje točno tamo gdje je prošla sezona stala - s Loganovom osobnom asistenticom Kerry Castellabate (Zoe Winters) koja traži od troje djece da razmotre da nazovu svog oca.

Roman hoda pored svoje braće i sestara po pisti dok hodaju prema privatnom zrakoplovu i pita: „Bismo li trebali razmislili barem o pozivu?“ Shiv brzo uzvraća: „Pa, hoće li se ispričati?“ Kendall se zatim ubacuje: „Mislim, je li tražio?“ Roman kaže: „Mislim, ako bi se javio, onda bismo valjda vidjeli.“ 

Možda vas zanima Godina je tek počela, ali već imamo odlične nove true crime dokumentarce koji se moraju pogledati Rubrika Life&style Life&style

Scena završava s Romanom koji govori: „Uh, bojim se da ćemo morati čuti taj glas“. 

Duhovita konverzacija dala je ton ostatku isječka dok se troje djece ponovno pokušava suprotstaviti svom ocu mogulu.

Potom glavna savjetnica tvrtke Waystar RoyCo, Shivova kuma i Romanova mentorica, Gerri Kellman (J. Smith-Cameron), s entuzijazmom govori čovjeku (vjerojatno Romanu) sljedeće: „Ne možete pobijediti. Otac će vas srediti“. 

 | Autor: HBO HBO

Uz gostujuću zvijezdu, Skarsgårda, HBO je potvrdio da će se Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Juliana Canfield, Annabelle Dexter-Jones, Justin Kirk, Stephen Root, Hope Davis i Cherry Jones vratiti u nadolazeću sezonu. Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe i Jóhannes Haukur Jóhannesson također se pridružuju glumačkoj ekipi.

Prve tri sezone serije 'Nasljeđe' sakupile su 48 nominacija za Emmy i 13 pobjeda, uključujući nagradu za najbolju dramsku seriju, za drugu i treću sezonu. Treća sezona, koja je premijerno prikazana u listopadu 2021. godine, osvojila je također različite značajne nagrade. 

Jill Dando Možda vas zanima Nova Netflixova true crime serija istražuje neriješeno ubojstvo poznate TV voditeljice Rubrika Life&style Life&style

Produkcija četvrte sezone serije odlazi u Norvešku kako bi se pokazao Lukasov rodni grad dok se ugovor o otkupu Waystara Royca bliži kraju, dok bi serija mogla imati finale u petoj sezoni. 

 | Autor: HBO HBO

Seriju 'Nasljeđe' kreirao je Jesse Armstrong, a izvršni producenti su Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy i Will Ferrell. 

Zajedno s teaserom, HBO je također najavio da će četvrta sezona serije 'Nasljeđe' premijerno biti prikazana u nedjelju, 26. ožujka.

Photo: HBO

Komentari 0