Stars
Kate Middleton

Zbog ovog su se modnog odabira mnogi zabrinuli za zdravlje vojvotkinje Kate Middleton

  • Vojvotkinja od Cambridgea ponovno je privukla pažnju odjevnom kombinacijom
  • Njezin odabir 13.500 kuna vrijedne haljine dizajnerice Alessandre Rich izazvao je niz komentara
  • Ovoga puta sporan je bio kroj haljine koji otkriva vojvotkinju liniju zbog koje su mnogi zabrinuti

Kate Middleton je po struci diplomirana povjesničarka umjetnosti pa ne čudi da je upravo njoj povjerena uloga kraljevskog pokrovitelja londonskog muzeja V&A. Isti je zbog pandemije koronavirusa bio zatvoren mjesecima, a sada je po prvi puta od prosinca 2020. godine za javnost otvorio svoja vrata. Među prvima koji su dobili priliku razgledati dvije nove izložbe našla se upravo vojvotkinja od Cambridgea.

Za Kate Middleton tinejdžersko razdoblje je bilo posebno izazovno Možda vas zanima Kate Middleton je bila vrlo nesretna u mladosti, a sve zbog vršnjačkog nasilja pod čijim pritiskom nije izdržala Rubrika Stars Stars

Za ovu priliku Kate je odjenula haljinu s potpisom dizajnerice Alessandre Rich, koja se prodaje po cijeni nešto višoj od 13.500 kuna. Vojvotkinja ju je uparila s crnim salonkama od antilopa dizajnerice Jennifer Chamandi, čija cijena iznosi oko 4700 kuna, te crnom clutch torbicom.

Oduševljava nas "no make up" šminka Kate Middleton: Vojvotkinja dijeli svoje najbolje trendove ljepote

Kate Middleton | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton

Kada je Kate u pitanju, njezine odjevne kombinacije nerijetko privuku pažnju šire javnost i komentatora na društvenim mrežama. Iznimku nije predstavljala ni ova situacija. Ipak, komentatori se nisu osvrnuli na prikladnost ili cijenu haljine, već vojvotkinjo zdravlje.

"Haljine sa spuštenim strukom joj doista ne laskaju. Inače izgleda besprijekorno. Ne želim je ismijavati, ali čini mi se kako je jako smršavjela", "Kosa joj je predivna, ali ova haljina joj nimalo ne laska. Izgleda premršavo", "Izgleda čudno, nadam se da je to do kroja haljine", "Ona ima sjajnu figuru, ali bojim se da bi mogla pretjerati s mršavljenjem", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografija vojvotkinje nastalih za vrijeme posjeta muzeju.

Pomoću ovih trikova članice kraljevske obitelji baš uvijek izgledaju besprijekorno

Kate Middleton | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton

Kate Middleton Možda vas zanima Kate Middleton nosi najpoznatiji zaručnički prsten na svijetu, no mnogi se pitaju zašto skriva onaj vjenčani Rubrika Life&style Life&style

Ovo nije prvi put da se raspravlja o liniji vojvotkinje od Cambridgea, a mnogi svoju zabrinutost temelje na informaciji kako je Kate i kao djevojka vodila bitku s poremećajima u prehrani. Naime, za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja bila je žrtva vršnjačkog nasilja, a to se posebno odrazilo na njezino mentalno zdravlje. Više o mračnoj tajni iz života buduće britanske kraljice možeš pročitati ovdje.

 
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0