Life&style

Pomoću ovih trikova članice kraljevske obitelji baš uvijek izgledaju besprijekorno

  • Kraljevska obitelj, a pogotovo njezine pripadnice, stalno su pod budnim okom javnosti koja prati svaki njihov korak
  • Meghan, Kate, ali i kraljici Elizabeti II. rijetko se može pronaći mana kad je u pitanju izgled i outfit za vrijeme javnog pojavljivanja
  • Donosimo ti nekoliko trikova kojima se služe predstavnice britanske kraljevske obitelji kako bi uvijek izgledale besprijekorno

Članice britanske kraljevske obitelji privlače poglede gdje god se pojavile i samim time nemaju mjesta za pogreške kad su u pitanju šminka, frizura i outfit. Iznimka nije ni Meghan Markle koja se početkom godine odrekla titule. Kako bi i dalje pokazivale u javnosti svoje besprijekorne izglede, one se služe malim trikovima. A osim tih trikova, otkrit ćemo ti zašto na službenim pojavljivanjima kraljica Elizabeta II. nosi rukavice, a to nema veze s modom. 

Možda vas zanima Iznenadit će te koja su omiljena alkoholna pića kraljevske obitelji, posebno kraljice Elizabete Rubrika Life&style Life&style

Niska punđa tijekom dana, lagani valovi navečer

Niska neuredna punđa omiljena je frizura Meghan Markle. Punđa se odlično slaže i sa šeširima, a ne odvlači pažnju od outfita. No, glavni razlog čestog nošenja je što se ona navečer može transformirati u lagane valove tako što ju treba samo lagano odmotati, a k tome kosa u punđi se manje oštećuje preko dana.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Bodi umjesto majice

Meghan preferira bodije više nego bluze i topove zbog njihove praktičnosti, ne stvaraju nabori te se ne gužvaju i samim time uvijek izgleda uredno. I ono što je najbitnije, ne mora se brinuti hoće li joj se u nekim situacijama bluze pomaknuti i otkriti više od željenog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duchess On A Budget (@duchessonabudget19) on

Možda vas zanima Meghan Markle uvijek koristi ovaj makeup trik za veće usnice, no nitko nije primijetio Rubrika Beauty Beauty

Najlonke s gelom na stoplima

Kao što protokol nalaže, dame ne smiju imati gole noge pa u svakoj prigodi moraju imati najlonke. Iz tog razloga Kate Middleton u uvijek bira najfiniji model za službena događanja, a posebno kod njih je i to da na petama ima gel kako joj se cipela ne bi sklizala.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Četkica za zube za nestašnu kosu 

I Meghan Markle, kao i veliki broj nas, muku muči s mladom i kovrčavom kosom oko čela koja s vremena na vrijeme zna stršati. No, u kraljevskoj obitelji postoji trik za rješavanje i ovog ''problema''. Dovoljna je četkica za zube i lak za kosu, a ovaj trik pomaže pogotovo kad ima punđu. Lakom za kosu samo treba poprskati četkicu, a zatim se njome prođe po nestašnim pramenovima. 

Možda vas zanima Sad znamo otkud joj taj zdravi sjaj - evo koju šminku Kate Middleton svakodnevno koristi Rubrika Beauty Beauty

Haljina s tajnom

Dame kraljevske obitelji često se u javnosti pojavljuju u haljinama laganih materijala. Kako bi spriječili situacije da vjetar podigne haljinu, koriste se maleni utezi koji su još poznatiji kao utezi za zavjese. Samo se ušiju u rub haljine i problem je riješen, a u kraljevskoj obitelji se koriste na svim odjevnim komadima - od kaputa do haljina. 

Donje rublje koje povećava statičnost

Ovo je još jedan trik koji pomaže pri tome da se odjeća ne diže ovisno o vremenu. Pomoću odgovarajućeg donjeg rublja, odjeća kao da se zalijepi za tijelo te dame mogu u miru obavljati svoje dužnosti bez straha od neugodnih situacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Broj prevelika obuća 

Meghan Markle uvijek bira obuću koja je broj ili dva veća od odgovarajućeg. Veće cipele pomažu pri izbjegavanju žuljeva, ali i neudobnosti te kako bi se duže vrijeme moglo stajati u visokim potpeticama. Čini se kako Meghan za to zna još iz doba života u Hollywoodu jer to prakticiraju brojne njene kolegice na crvenom tepihu. Ipak, da se stopala ne bi previše klizala u prevelikoj obući koriste se i ulošci s gelom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Footwear News (@footwearnews) on

Možda vas zanima Ovako bi za 20 godina trebali izgledati najmlađi članovi kraljevske obitelji, Charlotte će biti prava ljepotica Rubrika Stars Stars

Sigurno si već primijetila kako kraljica Elizabeta II. na svim službenim događanjima nosei rukavice. No, tu se ne radi samo o obožavanom modnom dodatku već je glavni razlog higijena. Naime, kraljica se na svakom događanju mora rukovati s velikim brojm ljudi, a ovako ju rukavice štite od bakterija i prljavštine.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0