Stars

Ovako bi za 20 godina trebali izgledati najmlađi članovi kraljevske obitelji, Charlotte će biti prava ljepotica

  • Našu znatiželju o tome kako će djeca izgledati kada odrastu uspješno su utažile razne stranice koje simuliraju izgled osobe u budućnosti
  • Jedan takav program otkrio je kako će izgledati najmlađi članovi britanske kraljevske obitelji za 20 godina
  • Kome će sličiti prinčevi George i Louis, princeza Charlotte i njihov bratić Archie otkrivamo ti u nastavku

Mnoge od nas zanima što nam donosi budućnost. Kada maštamo o svojoj djeci ili ih promatramo kako odrastaju često zamišljamo kako bi mogli izgledati kada odrastu. Na Internetu su dostupne brojne stranice koje pružaju predviđanja kako bi naši potomci mogli izgledati u budućnosti. Nerijetko takve simulacije djeluju umjetno i neproporcionalno, no zanimljivo je vidjeti kao su programi zamislili njihov izgled.

Jedno takvo predviđanje predstavio je kozmetički brend Cosmetify koji je putem kompjuterske simulacije otkrio kako bi za 20 godina mogli izgledati najmlađi predstavnici britanske kraljevske obitelji, prinčevi George, Louis i Archie te princeza Charlotte. Hoće li se ova predviđanja uistinu obistiniti pokazat će vrijeme, no evo kako program zamišlja njihov izgled u budućnosti.

Možda vas zanima Obitelj u izolaciji: Kako preokrenuti situaciju u svoju korist u vlastita četiri zida Rubrika Life&style Life&style

1. Princ George

Prema predviđanjima prijestolonasljednik George će tada biti naočiti 27-godišnjak. Poput oca krasit će ga plava kosa, a markantnom izgledu pridonijet će prodoran pogled i izražena čeljust.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Prince George sa 7 i 27 godina.

2. Princeza Charlotte

Princeza Charlotte često javnosti pokazuje da je prava mala buntovnica. Prisjetimo se samo kada je umjesto pozdrava, pred okupljenim mnoštvom isplazila jezik te ih podsjetila da je unatoč plavoj krvi i striktnom odgoju ona i dalje samo razigrano dijete. A baš kao buntovnicu zamislili su je i programeri otkrivši kako će u dobi od 25-godina nositi kratku crnu bob frizuru, jaku šminku i tamnu odjeću.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Princeza Charlotte sa 5 i 25 godina

Možda vas zanima Sin Mela Gibsona također je glumac - neki kažu da je isti tata, drugi nikako. Što ti misliš? Rubrika Stars Stars

3. Princ Louis

Premda mnogi vjeruju kako je najmlađi sin Kate i Williama preslika svoje majke, sudeći prema projekcijama u budućnosti će više biti nalik svom ocu. Poput starijeg brata, i njegova kosa bit će svjetlija, no za razliku od Georgea, imat će okruglo lice i prodorniiji pogled.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Princ Louis sa 2 i 22 godine

4. Archie Mountbatten-Windsor

Najmlađi član kraljevske obitelji, jednogodišnji Archie, prema predviđanjima bit će pravi miks njegovih roditelja Meghan i Harryja. Predviđa se kako će naslijediti očevu boju kose, iako će biti nešto kovrčavija te majčine oči. A baš kao i kod mame, lice će mu krasiti sitne pjegice na nosu. Na portretu iz budućnosti prikazan je u znatno opuštenijoj odjeći od svojih bratića i sestrične. Premda su ove projekcije nastale prije nego su njegovi roditelji odlučili napustiti kraljevske dužnosti i započeti samostalni život podalje od dvora, izvrsno odgovaraju trenutačnoj situaciji prema kojoj će Archie odrastati "slobodnije" od ostatka njegove britanske obitelji.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Archie sčetiri mjeseca i s 20 godina

Photo: None

Komentari 0