Stars 08. ožujka 2020.

Harry i Meghan obavili su zadnju kraljevsku dužnost, ona je blistala, ali ne može se ne primijetiti tuga na njegovom licu

Profimedia.
  • Princ Harry sinoć je odradio svoju posljednju kraljevsku dužnost kao general kraljevske mornarice
  • Na službenom primanju u Royal Albert Hallu pridružila mu se i supruga Meghan koja je zablistala u crvenoj haljini
  • Dok Meghan nije mogla sakriti osmijeh s lica, mnogi su primijetili kako Harry ima pomalo tužan izraz lica

Prije dva dana, Meghan Markle je obavila svoj posljednji samostalni angažman kao pripadnica kraljevske obitelji, a sinoć se pridružila suprugu Harryju na njegovu posljednjem zadatku. Naime, u londonskom Royal Albert Hallu održan je glazbeni festival Mountbatten na kojem se Harry pretposljednji put pojavio kao general kraljevske mornarice. 

 | Autor: Profimedia Profimedia

Kao i kod svakog Meghaninog javnog pojavljivanja, i ovog puta mediji su se raspisali o njezinom outfitu. Meghan se odlučila na dugu crvenu haljinu londonskog brenda Safiyaa uz koju je imala Manolo Blahnik Capri Jewel Buckle torbicu od satena s kopčom, Aquazzura crvene salonke te Simone Rocha naušnice. Harry je također zasjao u crvenoj odori koju je posljednji put odjenuo. 

 | Autor: Profimedia Profimedia

Osim ''vatrenog'' stajlinga, nije mogao neprimjetno proći ni osmijeh koji Meghan nije skidala s lica. Njezin suprug nije mogao sakriti ponos nakon što je dočekan s ovacijama, no ipak mu se tu i tamo potkrao tužan izraz lica. Harry je sinoć uživao u svojoj ulozi pa se postavlja pitanje je li on uistinu sretan zbog odluke koju je donio sa suprugom. 

Odluka o povlačenju s kraljevskih dužnosti na snagu stupa 31. ožujka, a zatim će par nastaviti sa svojim životom u Sjevernoj Americi. Već se uveliko šuška kako je Meghan spremna vratiti se svom holivudskom načinu života te da će uskoro krenuti sa sastancima i dogovorima vezano za nove uloge.

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić. 

Komentari 0