Stars

Sin Mela Gibsona također je glumac - neki kažu da je isti tata, drugi nikako. Što ti misliš?

  • Glumac Mel Gibson ponosni je otac devetoro djece, a samo je jedno od njih odlučilo krenuti njegovim stopama
  • Milo Gibson je 30-godišnjak koji se se tek prije pet godina odlučio okušati kao glumac, a prvu ulogu dao mu je upravo otac
  • Mnogi smatraju kako je mladić slika i prilika svoga oca, a njemu takve usporedbe laskaju budući da ga smatra svojim uzorom

Djeca slavnih roditelja nerijetko odluče krenuti njihovim putem, no ista sudbina za sada nije zadesila poznatog glumca Mela Gibsona.  Zvijezda filmova "Pobješnjeli Max" i "Hrabro srce" ima devetoro djece, a jedini koji je za sada odlučio krenuti očevim stopama je Milo, peti od šestorice sinova koje je glumac dobio u prvom braku s medicinskom sestrom Robyn.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Uma Thurman pokazala već punoljetnog sina iz braka s Ethanom Hawkom - na koga ti više sliči? Rubrika Stars Stars

Od masera do glumca

Premda je rođen u Australiji, s obitelji je kao dječak odselio u Ameriku te je odrastao u Los Angelesu. Ipak, gluma nije bila njegov prvi životni odabir te se prvo okušao kao maser, a kasnije i kao električar. O svom naizgled neobičnom startu karijere jednostavno je kazao - "Volim raditi s rukama!" Odluku o tome kako se profesionalno želi baviti glumom donio je tek u 26. godini. "Definitivno mi se nešto prelomilo u glavi i odlučio sam da se upravo time želim baviti. Znate, ne želim imati 60 godina i žaliti što nisam to učinio - mislim da mnogo ljudi žali zbog mnogih stvari u životu - i nisam htio biti jedan od tih ljudi." - otkrio ga je što ga je navelo na promjenu karijere.

Možda vas zanima Wow! Dvojica najmlađih sinova Piercea Brosnana su već odrasli - i prezgodni Rubrika Stars Stars

Otac mu je prvi dao priliku

Prvu filmsku ulogu udijelio mu je upravo njegov otac u svom hvaljenom i nagrađivanom filmu  "Greben spašenih". Ipak, Milo ističe kako Mel nije inzistirao na tome da krene njegovim stopama, ali ga je u tome svesrdno podržao. Također, priznao je kako mu je otac glumački uzor te kako ga je oduvijek nadahnjivao njegov moto koji glasi "radi ono što voliš raditi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@allthedevilsmen #NowPlaying in theaters and On Demand! Directed by @thehopesta

A post shared by Milo Gibson (@milogibson) on

Nakon debija zaredale su se nove uloge pa se tako ponovno pojavio na velikom ekranu i to u ulozi mafijaša Al Caponea u filmu "Gangster Land", a uslijedile su i glavne uloge u akcijskim dramama "Hurricane" te "All the Devil's Men". U pripremama za akcijske scene uvelike mu je pomoglo i dugogodišnje rekreativno bavljenje sportom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Opa! Sinovi Pamele Anderson postali su odrasli momci i baš su jako zgodni Rubrika Stars Stars

Što se izgleda tiče, ovog 30-godišnjaka nerijetko uspoređuju s ocem, a on sam nema ništa protiv toga. U njegovom slučaju ona poznata izreka "kakav otac takav sin" uistinu dolazi do izražaja. A ako je suditi po društvenim mrežama, Milo je trenutačno i sretno slobodan što će sigurno razveseliti njegove obožavateljice. Jesi li i ti među njima?

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0