Stars

Leonardo DiCaprio je na premijeru poveo svog oca - na prvu ne liče, ali ako se malo zagledaš...

  • Sinoć je u Los Angelesu održana premijera novog dokumentarca o ekologiji kojeg producira Leonardo DiCaprio
  • Pažnju medija privuklo je to što se za promjenu nije pojavio s djevojkom ili majkom već ocem Georgeom 
  • Glumac se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti pa su obožavateljice jedva dočekale vidjeti od koga je naslijedio gene

Na premijeri novog HBO-va dokumentarca  Led na vatri  posebnu pažnju plijenio je Leonarda DiCaprija. Glumac je gorljivi zagovornik rasprave o ekološkim pitanjima. Osim što je producent ovog dokumentarca, Leonardo je i narator koji vodi kroz radnju koja istražuje načine smanjenja emisija ugljika i usporavanje procesa globalnog zatopljenja.Ovaj dokumentarac je svojevrsni nastavak Leovog prvog ekološkog dokumentarca 11 sati iz 2011. godine.

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

No, ovoga puta na crveni tepih nije stigao u pratnji djevojke Camile ili majke Irmelin, ali je ondje bio njegov 75-godišnji otac George, koji  je naveden kao izvršni producent projekta. Glumac se s ocem rijetko pojavljuje u javnosti pa su obožavateljice jedva dočekale vidjeti od koga je naslijedio gene. Za jedne su otac i sin potpuno različiti, dok za druge, unatoč sitnim razlikama, potvrđuju onu da jabuka ne pada daleko od stabla. Kakav je tvoj dojam?

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Obojica su hodali crvenim tepihom prije posebne projekcije održane u srijedu navečer u Muzeju umjetnosti LA County, no nažalost nisu zajedno pozirali. Leonardo je svoje vrijeme na crvenom tepihu provodio s redateljicom Leilom Conners, dok je George pozirao s unukom Normandie Farrar. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

Unatoč tome što su mu se roditelji rastali prije nego je napunio godinu dana života, ostao je u bliskom odnosu s ocem. Usprkos rastavi, roditelji su svog sina jedinca odlučili odgajati zajedno pa su čak jedno vrijeme živjeli u susjednim kućama koje je dijelio zajednički vrt. Premda svoj privatni život nastoji držati podalje od očiju medija, Leonardo nikada nije skrivao koliko mu znači podrška roditelja, a poveo ih je sa sobom i na dodjelu Oscara 2016. godine. Sinoćnji događaj je potvrdio kako otac i sin ne održavaju samo dobre privatne već i poslovne veze.   

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0