Beauty

Sad znamo otkud joj taj zdravi sjaj - evo koju šminku Kate Middleton svakodnevno koristi

  • Čini nam se kako o Kate Middleton sve znamo, ali jasno je, to i nije tako
  • Volimo 'secirati' njezine outfite, no pitanje je koju kozmetiku koristi da bi onako zasjala
  • Doznali smo što je sve potrebno da se ppostigne ovaj prirodni look à la Kate 

Iako je vrlo malo vjerojatno da ćemo ikad vidjeti vojvotkinju od Cambridgea s klasičnim bobom ili dramatičnom crvenom usnom (možeš li to zamisliti !?), njezin suptilni make up i dalje je među najutjecajnijim na svijetu. Tako se Kate može pohvaliti da je nedavno odabrana za "najcool i najinspirativniju" ženu po izboru Britanaca koji sudjelovali u anketi koju je proveo Perspectus Global. Stoga ne čudi da se proizvodi za koje se sazna da ih ova 38-godišnjakinja koristi rasprodaju u rekordnom roku.

Možda vas zanima Tajna njene mladolikosti: Reese Witherspoon dala je recept za napitak koji pije svaki dan i želimo ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Ljubiteljica jednostavnosti

Dok su njezini favoriti kada je odjeća, ali i preparativna kozmetika u pitanju dobro poznati, njezini favoriti u sektoru dekorativne kozmetike do sada su bili obavijeni velom tajne. Štoviše, većina izvještaja spominje kako vojvotkinja preferira sama nanositi šminku, a navodno je to učinila i na sam dan svog vjenčanja.

Ipak, Kate rado posluša savjet stručnjaka pa se tako u nekoliko navrata obratila poznatoj britanskoj vizažistici Hanni Martin koja joj je preporučila određene proizvode koje ona i danas rado koristi. Riječ je o pravim klasicima u svijetu ljepote pa ne čudi stoga što za njih već godinama pronalazi mjesto u svom ormariću za šminkanje.

Možda vas zanima 8 jednostavnih savjeta koje će tvojim očima dati mlađi, svjež izgled Rubrika Beauty Beauty

Vojvotkinjini favoriti

Omiljena maskara Kate Middleton je Hypnôse brenda Lancome, a upravo je nju nosila i na svom vjenčanju 2011. godine. Od tada je ona njezin prvi odabir! Cijena ove maskare iznosi 285 kuna. Još jedan njezin neizostavni dodatak je nude ruž, a omiljeni odabir je Bobbie Brown ruž u nijansi  'Sandwash Pink'. Za njega ćeš trebati izdvojiti oko 265 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Maskara Lancome (285 kuna), ruž Bobbie Brown (265 kuna)

Možda vas zanima Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan Rubrika Beauty Beauty

Ako je vjerovati riječima njezine nekadašnje vizažistice, Kate koristi niz proizvoda ove američke kozmetičke marke pa se tako u njezinoj kolekciji našao njihov Long-Wear Even Finish puder (339 kn/30 ml), rumenilo u nijansi 'Pale Pink' (295 kuna) te set za oblikovanje obrva čija je cijena 509 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Puder Bobbi Brown (339 kuna), rumenilo Bobbi Brown (295 kuna), set za obrve Bobbi Brown (509 kuna)

Možda vas zanima Znamo koja je omiljena olovka za usne Jennifer Aniston - a imamo i jeftini duplić! Rubrika Beauty Beauty

Osim ruževa u nude nijansi, Kate za dnevne obaveze bira i sjajila među kojima joj je favorit Clarins Instant Light Natural Lip Perfector. Upravo je njega izvukla iz torbice za vrijeme svog posjeta Wimbledonu 2019. godine, a prepoznatljivo ružičasto pakiranje potvrdilo je kako Kate rado koristi nijansu pod nazivom ‘Rose Shimmer’. Njegova cijena iznosi 215 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sjajilo Clarins (215 kuna), paleta sjenila Urban Decay (369 kuna)

Možda vas zanima Navodno je Kate Middleton preporučila ovu kremu za lice Michelle Obami, doznali smo o čemu se radi Rubrika Beauty Beauty

A kada su sjenila u pitanju, Kate preferira još jedan klasik - originalnu 'Naked' paletu brenda Urban Decay, a navodno je u jednom od razgovora ni manji ni više nego Michelle Obami požalila što je proizvod povučen iz prodajte. Vojvotkinja se tako morala zadovoljiti novom redizajniranom edicijom, ali kao i mnoge od nas i dalje pati za originalnom verzijom. Cijena nove 'Naked Reloaded' palete iznosi 369 kuna.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Korektor YSL (295 kuna), korektor Dior (250 kuna)

Možda vas zanima Andie MacDowell (62) otkriva tajne svog izgleda, a njezin 'kućni' recept za lijepe nokte svakako valja isprobati Rubrika Stars Stars

A što Kate koristi za prikrivanje tamnih podočnjaka? Njezin odabir je YSL Touche Éclat korektor koji možeš nabaviti po cijeni od 295 kuna. Zanimljivo, kada je odabir korektora u pitanju njezina šogorica Meghan također je vjerna jednom poznatom francuskom brendu, no njezin odabir je  Dior Forever Skin Correct Concealer čija se cijena kreće oko 250 kuna.

Photo: Instagam

Komentari 0