Stars

Vlaović oženio 17 godina mlađu izabranicu, a evo koji još poznati Hrvati nisu marili za razliku u godinama

  • Ovi slavni parovi uistinu su željeli pokazati kako su godine samo broj
  • Iako između nekih od njih ima gotovo dva desetljeća razlike, njihova ljubav je okrunjena brakom
  • Ipak, u nekim od tih brakova ljubav na kraju nije pobijedila, ali neki i dalje uživaju u bračnoj sreći i ne obaziru se na predrasude

Godine nisu nužno važne kada je u pitanju ljubav. Kad zamisliš svog savršenog partnera, vjerojatno pomisliš na nekoga tko je tvojih godina - ili barem u istoj generaciji kao i ti. No, ljubav ne funkcionira uvijek tako, pa je neki parovi natjeraju da uspije unatoč velikoj razlici u godinama. Ove romanse naših poznatih parova naišle su na kritike, no neki i dalje uživaju u svojoj ljubavi, dok je nekima došao kraj. Pogledaj koji to parovi imaju prilično godina između sebe, ali su odlučili dokazati da su godine zaista samo broj. 

 Goran Vlaović (48) i Ivana Mišura (31), razlika 17 godina

 | Autor: screenshot/Instagram screenshot/Instagram Prvi ples Gorana i Ivane Vlaović

Naš bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) ovog vikenda uplovio je u bračnu luku sa Ivanom Mišurom (31). Bivša Miss Universe mlađa je od Vlaovića 17 godina. Zaljubljeni par nije skidao pogled jedno s drugog, a posebno su raznježili svoje uzvanike prvim plesom koji su otplesali na pjesmu ".Ti si mi u krvi", Zdravka Čolića. Sredinom kolovoza novopečeni supružnici postali su roditelji djevojčice Vane.

Goran i Ivana ne vole se pojavljivati na društvenim događanjima i Ivana je samo jednom pričala o vezi s Vlaovićem i tada je na jednoj kazališnoj premijeri na pitanje koliko je sretna od 1 do 10 u vezi s nekadašnjim nogometašem odgovorila: Sto!, piše Večernji list. Mladenci su početkom kolovoza dočekali i svoje prvo zajedničko dijete, djevojčicu Vanu. 

Severina Vučković (49) i Igor Kojić (34), razlika 15 godina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Petnaest godina dijeli Severinu od sada već bivšeg supruga Igora Kojića. Pjevačica je tek nedavno potvrdila da je došao kraj njihovom šestogodišnjem braku, nakon što se više od godinu dana nagađalo kako se par uistinu razišao. Severina je rado dijelila fotografije s Igorom, a imali su čak tri svadbena slavlja. Vjenčali su se prvi put krajem rujna 2015. na tajnoj ceremoniji u Istri, a dva mjeseca kasnije su imali su raskošno slavlje u Beogradu. Treći put su imali posebnu ceremoniju vjenčanja na putovanju u Africi.

Možda vas zanima Pojadala se da ju muškarac odbija oženiti dok ne smršavi - dobila je jasan savjet što treba napraviti Rubrika Life&style Life&style

Frano (66) i Milena Lasić (36), razlika 30 godina

Naš šarmantni glumac četvrti put je uplovio u bračnu luku sa svojom 30 godina mlađom suprugom, umjetnicom Milenom. Glumac je za svoju izabranicu rekao kako nikada nije upoznao nikoga kao što je Milena.

Iako se par susreo sa mnogim negativnim komentarima, glumčeva supruga je jednom prilikom izjavila: "Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos." Frano i Milena postali su roditelji sinčića Nikolasa krajem prošle godine.

Ekspertica za spavanje otkriva trik s teniskom lopticom kojom ćeš riješiti hrkanje partnera

Tihana Harapin Zalepugin (70) i Saša Zalepugin (90), razlika 20 godina

Ovaj par pravi je dokaz kako godine nisu prepreka za ljubav i sretan brak. Vlasnica modne agencije i bivša manekenka supruga je upoznala na otoku Hvaru, koji i danas za njih ima posebno značenje. "Hvar je za mene i Sašu naš otok jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", otkrila je nedavno Tihana. 

Ana Rucner (38) i Vlado Kalember (68), razlika 30 godina

 | Autor: Pixsell/Grur Zucko Pixsell/Grur Zucko Ana Rucner i Vlado Kalember

Naša najpoznatija violončelistica, Ana Rucner i trideset godina stariji pjevač Vlado Kalember bili su u braku 12 godina. Nagađalo se kako je njihov brak puknuo zbog preljuba. Jednom prilikom glazbenik je progovorio o braku te rekao: "Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad tad raspao."

Parovi koji ovako razgovaraju su duže zajedno Možda vas zanima Parovi koji ovako međusobno razgovaraju duže su zajedno, pokazalo je istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

Željko (75) i Ružica (42) Bebek, razlika 33 godine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BEBEK (@zeljkobebek)

Više od 30 godina razlike nije predstavljalo problem za našeg pjevača kada je vidio Ružicu: "Shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek", rekao je pjevač. NJegova supruga bila je jedna od obožavateljica koja ga je došla zamoliti za autogram, a par se vjenčao 2002. godine. Željka je suprugova najveća podrška i obožavateljica čak i nakon gotovo dva desetljeća braka.

Miro (84) i Sara (42) Ungar, razlika 42 godine

Zajedno su već 20 godina, a vjenačali su se na Havajima 2008. u intimi, kako bi izbjegli medijsku pompu. Glazbenik je od supruge Sare stariji 42 godine i zbog toga je često bio izložen raznim predrasudama. "Mi smo zajedno već 20 godina. Nitko nije vjerovao da će biti tako, mislili su kako je to moj flert koji će brzo proći. Iako je razlika među godinama velika, imamo lijepi brak i jako sam sretan zbog toga", rekao je Ungar. 

 | Autor: Pixsell/Žarko Bašić Pixsell/Žarko Bašić Miro i Sara Ungar

 

Photo: Instagram@ milena.lasic

Komentari 0