Life&style 29. kolovoza 2021.

Pojadala se da ju muškarac odbija oženiti dok ne smršavi - dobila je jasan savjet što treba napraviti

Shutterstock. Djevojka je podijelila svoj problem, a to je da se njezin dečko ne želi zaručiti, niti oženiti zbog toga što je dobila nekoliko kilograma
  • Jedna djevojka potražila je savjet jer ne zna što da učini po pitanju svog ljubavnog odnosa
  • Muškarac s kojim je već četiri godine u vezi odjednom se ne želi zaručiti niti planirati brak sve dok ona ne smršavi
  • Djevojka je, naime zbog bolesti dobila 9 kilograma koje se trudi skinuti, no boji se kako bi mogla ostati bez partnera

Ova djevojka obratila se Stephenu LaConteu, nekome kome se ljudi često javljaju ukoliko žele savjet. Djevojka je podijelila svoj problem, a to je da se njezin dečko ne želi zaručiti, niti oženiti zbog toga što je dobila nekoliko kilograma. U svom postu napisala je kako je sa svojim partnerom gotovo četiri godine i sve je bilo sjajno - sve dok se nije udebljala.

Preciznije, dobila je 9 kilograma. Djevojka je podijelila kako joj je dijagnosticirana bolest koja je utjecala na njezin metabolizam, te joj je zbog toga teško smršavjeti. Njezin dečko i dalje je kaže, smatra "slatkom", no više mu nije privlačna. I više se ne želi zaručiti, dok ona ne izgubi "suvišne" kilograme. Ona ga, u jednu ruku razumije, kaže da je pokušala razne dijete te čak unajmila osobnog trenera, no s vrlo malo uspjeha. Pita se što joj je činiti?

Lucija Lungomer Možda vas zanima... Stidiš se svog trbuha? Nemaš zašto, poručuje Lucija Lugomer pokazavši ‘kritičan dio’: Možete me poljubit u... Rubrika Stars Stars

 | Autor: Facebook/FURKA Facebook/FURKA

Osoba koju je tražila savjet, Stephen bio je vrlo jasan: "Trebala bi ostaviti svog dečka. I tu bih mogao završiti svoj savjet, jer stvarno, sve što bi trebala učiniti sada je da se izvučeš iz ove veze. Ali budući da znam da je to velik potez, objasniti ću zašto."

"Dakle, počnimo ovdje: Tijela se mijenjaju. Ona se trebaju promijeniti. Ona su za to izgrađena. Debljanje je normalno s godinama, bilo zbog zdravstvenog stanja, promjene načina života ili neizbježnog usporavanja metabolizma. Nadalje, ako ti i tvoj dečko pričate o tome da ćete ostatak života provesti zajedno - zasigurno ne može očekivati ​​da imaš isto tijelo kakvo si imala pri prvom susretu, od sada do vječnosti. A što je s njegovim tijelom? U jednom će se trenutku njegov vlastiti oblik proširiti, ulegnuti, naborati, neće izgledati kao u mladosti. Hoće li to biti dopušteno? Smije li se njegovo tijelo promijeniti?", napisao je Stephen u objašnjenju.

Mladenka nije mogla vjerovati svojim očima: "Još ne vjerujem da mi je to napravio na vjenčanju"

 | Autor: shutterstock shutterstock Ilustrativna fotografija zabrinute žene

Također, istaknuo je da je 9 kilograma dobivenih tijekom četiri godine teško uočljivo, no kako čak ni značajno povećanje tjelesne težine ne bi opravdalo njegovo ponašanje. "Također bih mogao istaknuti da jetvoje povećanje tjelesne težine posljedica autoimune bolesti, nešto potpuno izvan tvoje kontrole - ali opet, oklijevam to reći, jer povećanje tjelesne težine pod tvojom kontrolom nikada ne bi opravdalo njegovo ponašanje. Omalovažavanje tvog izgleda, ignoriranje tvoje bolesti, nazivanje "slatkom", ali "više ne privlačnom", vješanje braka iznad glave poput neke nagrade koju ćeš dobiti kad na ljestvici pogodiš njegov željeni broj - ništa od ovoga nije u redu. Pogrešno je. To je uvredljivo. I to bi ti moglo nanijeti značajnu štetu, ako već nije", napisao je.

Dentalni alat za mršavljenje Možda vas zanima... Stvoren je "alat" za mršavljenje koji sprječava da otvoriš usta više od dva centimetra Rubrika Life&style Life&style

Na kraju zaključio je da će vrijeme promijeniti njihova oba tijela na bezbroj nepredvidivih načina. Stres, posao, bolest, starenje, tragične nesreće, tuga, globalne pandemije u kojima godinu dana ne možemo napustiti kauč ... sve ove stvari i još mnogo toga mogu promijeniti naše tijelo, a ništa od toga ne bi trebalo utjecati na to da nas partner zbog toga poželi ostaviti.

Komentari 0