Stars
Lucija Lungomer

Stidiš se svog trbuha? Nemaš zašto, poručuje Lucija Lugomer pokazavši ‘kritičan dio’: Možete me poljubit u...

  • Ljubav prema sebi ne bi se trebala mjeriti centimetrima u struku, pokazuje nam Lucija Lugomer
  • Plus-size model objavila je fotografiju dijela tijela koju mnoge žene smatraju ‘kritičnima’, a sve zbog nametnutih ideala ljepote
  • Poslala je i poruku ohrabrenja svima koji se pribojavaju izložiti svoje tijelo pogledima, ali i hejterima koji ‘prenose strah od debljine’

Da je najvažnije voljeti sebe i svoje tijelo baš takvo kakvo je nerijetko u svojim objava ističe naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer. U posljednjoj Instagram objavi mama jednogodišnjeg dječačića obratila se hejterima pokazavši fotografiju svog struka i zapravo da nema baš ništa loše u tome ako i nemamo savršeno ravan trbuh i strukić kakav se često njeguje u iskrivljenim, posebno virtualnim, idealima ljepote. 

Adela Franceković Možda vas zanima Adela se skinula i hrabro pokazala svoje plus size obline: Prošla sam pakleni put, a poruke podrške su me rasplakale Rubrika Life&style Life&style

 "Ovo je za ljude koji prenose strah od debljine i koji pretpostavljaju zdravlje ljudi samo gledajući u njih te koji misle da bilo tko iznad određene veličine promiče pretilost. Pozdrav! Možete me poljubiti u du*e!", poručila je 28-godišnjakinja.

Da na ženi upravo najljepše stoji samopouzdanje bez obzira na veličinu, Lucija je nastojala dodatno prenijeti svojim pratiteljima. U storyju ipak je priznala da kako joj je nakon poroda trebalo snage da pokaže svoje tijelo, a time će, nada se, upravo pomoći i drugim ženama koje vode bitku sa sličnim problemom. 

Otkrile ste nam čiji dodir najviše volite, odgovori su nas raznježili

‘’Moje tijelo je moj hram. Bilo je dom za najveće blago ovog svijeta, ali i dalje je moj dom. Volim svoje tijelo i divim mu se, jer je prošlo kroz svašta. Nisam napravila niti jednu jedinu operaciju na sebe krenuvši od usana, obraza, podbratka, grudi trbuha, bokova... ne znam više što ne’’, poručila je Lucija. 

Plus-size model dodala je kako ne dopušta da je pokolebaju današnji standardi ljepote, a onima koji očekuju drugačije poručila kako njezin profil nije za njih. 

‘’Budite svoji, mijenjate što možete, ali znajte da savršenstvo ne postoji. Stoga mu ne težite, radije težite balansu…a ja se pitam što ćemo kada sve to umjetno postane out – e onda ta naša autentičnost teško da će se moći vratiti'',  napisala je Lucija. 

Lucija Lugomer o hejtanju na račun debljine: "Da sam dobila kunu za svaki ovakav komentar, imala bih milijarde"

Lucijina objave naišla je na brojne poruke podrške. 

‘’Pješčani sat, da, da,da! Hvala ti na ovome’’, ‘’Mislim da svako od nas treba voljeti sebe. No, ove društvene mreže nam samo nameću 'ideale'.. I puno nas u svemu tome zapravo izgubi sebe... Nažalost... Bravo Lucija za vaš post’’, ‘’Nismo lutke iz izloga’’, ‘’Kakav struk nakon poroda’’, neki su od komentara. 

Njezina poruka dolazi nedugo i nakon što je njezin izgled komentirao i Neven Ciganović. ‘’Ti si svoje ime  izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti", napisao je na svom Instagram storyju. Podsjetimo, Lucija je stala u obranu pjevačice Lane Jurčević koja se također našla na udaru kritika Nevena Ciganovića koji je komentirajući na RTL-u styling koji je odabrala za Porin rekao kako se pjevačica udebljala.

Neven Ciganović i Lidija Bačić komentirali izgled Lane Jurčević, ona im poručila: "Kako je grijeh imati 4 kile više?"

Da se radije prepušta sreći i zadovoljstvu nego ne suviše dobronamjernim komentarima Lucija je pokazala i usvojim prijašnjim objavama. 

‘’U svakom slučaju, sve o čemu sam sanjala, sve mi se događa i ako je to ikako moguće, ljepše je nego što sam zamišljala’’, podijelila je Lucija nedavno sa svojim pratiteljima. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0