Stars
Lana Jurčević

Neven Ciganović i Lidija Bačić komentirali izgled Lane Jurčević, ona im poručila: "Kako je grijeh imati 4 kile više?"

  • Komentari Nevena Ciganovića i Lidije Bačić koji su bili upućeni na račun izgleda pjevačice Lane Jurčević nisu naišli na razumijevanje njezinih obožavatelja
  • "Koje kile viška? Pa oni nisu normalni. Lana predobro izgledaš, prelijepa si", samo je jedan u nizu sličnih komentara ostavljenih ispod posljednje Lanine objave
  • Pjevačica je zahvalila na podršci i ukazanim komplimentima, a situaciju nije propustila prokomentirati ni naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer

U sklopu rubrike 'Modni sud' u RTL-ovoj emisiji Exkluziv gostovali su modni stilist Neven Ciganović i pjevačica Lidija Bačić. Među analiziranim modnim kombinacijama poznatih Hrvatica našla se i ona u kojem se pjevačica Lana Jurčević pojavila na dodjeli Porina. Spomenuti dvojac nije iznio komentare vezane samo uz odabrani outfit već su se dotakli i Lanine linije te fizičkog izgleda.

Možda vas zanima Ellu Dvornik razbjesnio je komentar o njenoj djeci: "Moja su djeca prerazmažena, a ne zlostavljana!" Rubrika Stars Stars

Pjevačica je kao odgovor na iznesene kritike objavila fotografiju spornog stajlinga s dodjele Porina. "Hvala što ste me pozvali i tako lijepo ugostili", istaknula je Lana u objavi, dodavši kako se te večeri osjećala glamurozno. U njezinu obranu stao je niz obožavatelja koji su navedenu objavu obasuli komentarima podrške.

"Prije svega haljina top ti u njoj top topova… a komentar jednog plastičnog čovječuljka i jedne starlete koja ni jednu pjesmu ne otpjeva odjevena je sasvim suvišan i beznačajan… ostani i dalje ista prirodna svoja", poručila je jedna obožavateljica, dok je druga dodala sljedeće: "Strašno kako jedna kolegica koja prvo neka sebe pogleda u ogledalo... daje sebi za pravo komentirati tebe... ali to je njena sramota... a ti samo naprijed."

Lana Jurčević objavila je fotografiju staru 25 godina, a na njoj je njezina mama u društvu Seana Conneryja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Ak si ti debela meni bolje da crknem odmah", "Ajde sestro slatka top si. Ljubomora je čudo", "Koje kile viška? Pa oni nisu normalni. Lana predobro izgledaš, prelijepa si", "Zgodna žena", još su neki od komentara koji su se mogli naći ispod navedene objave. Pjevačica im je zahvalila na iskazanoj podršci i upućenim komplimentima.

"Ne znam sto reći... počašćena sam koliko su žene spremne braniti druge žene. Drago mi je da ste u mojoj blizini iako se fizički ne poznajemo. Ali energija je tu", istaknula u je jednom od odgovora upućenim pratiteljicama.

Također, dodala je i kako nije gledala spornu emisiju, ali je primijetila kako su mnogi uzrujani izrečenim. "Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila... Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više... Uostalom što znači više?", napomenula je komentaru pjevačica.

Jedan od ciljeva djelovanja miss7 jest osnaživanje žena i slavljene istinske ljepote u svim oblicima te ovom prilikom Lani iskazujemo našu svesrdnu podršku te osuđujemo svako javno ismijavanje fizičkog izgleda.

Nakon što je Lana Jurčević hrabro pokazala celulit, brojne Hrvatice joj sada šalju svoje 'nesavršene' fotke

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Instagram priča Lucije Lugomer

Možda vas zanima "Tko ti daje pravo da misliš kako sve znaš?" Pamela Ramljak žestoko odgovorila na prozivke vezane uz urednost njezina doma Rubrika Stars Stars

Situaciju nije propustila prokomentirati ni naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer koja je pjevačici poručila sljedeće: "Ne vjerujem. Posebno mi je tužno kada zena ženi dijeli takve komentare. Pratila sam tvoje storije tijekom večere i baš se vidjelo koliko si sjajila, koliko si se dobro osjećala i zabavila. Pametna, sposobna, hrabra i SVOJA."

Manekenka se oglasila i na vlastitom Instagramu gdje je putem priče istaknula kako smatra tužnim to što žena ženi dijeli ovakve komentare te da je to zorni pokazatelj kako se još uvijek nismo maknuli s mjesta. "Prvo pogledaj sebe pa onda druge", poručila je za kraj.

Photo: Instagam

Komentari 0