Love&Sex

Mladenka nije mogla vjerovati svojim očima: "Još ne vjerujem da mi je to napravio na vjenčanju"

  • Žena je na neobičan način odlučila obilježiti godišnjicu braka
  • Na TikTok-u je podijelila video neobične situacije s vjenčanja za koju kaže "nije mogla vjerovati da joj je to napravio na vjenčanju"
  • Iako je Dannielle Russell bila vidno razočarana suprugovim postupkom na svadbi, on je samo slegnuo ramenima

Vjenčanje je poseban dan za mladence u kojem su sasvim posvećeni jedno drugome. Ili bi barem tako trebalo biti. Dannielle Russell na neobičan je način proslavila godišnjicu braka.

Mladoženja je provjeravao telefon dok je mlada išla ka oltaru Možda vas zanima Dok je mlada koračala prema oltaru, mladoženja je tipkao po mobitelu. Evo njegovog objašnjenja... Rubrika Love&Sex Love&Sex
@daniandblake

1 year ago today 😅 @dani.russell ##daniandblake ##wedding ##marriage ##fail ##anniversary ##fyp

♬ original sound - Dani and Blake

Na TikTok-u podijelila je video sa svadbenog slavlja nje i supruga Blakea. "Još ne mogu vjerovati da mi je suprug ovo napravio na vjenčanju", kaže Danielle. Naime, njezin suprug na svadbenoj svečanosti učinio je neobičnu stvar koju bi malo koja mladenka tolerirala. 

Muškarac se fantastično osvetio svojoj djevojci koja je bila u lovu na bogatog muža

Blake, njezin suprug naslonio je mobitel na svadbenu tortu i uživao gledajući utakmicu. Na njezino vidno razočaranje i grimase, superug je rekao: "Sad je utakmica", hladno slegnuvši ramenima. Čini se kako on nije vidio ništa sporno u gledanju utakmice dok sjedi za svadbenim stolom. Kako bi ti reagirala u ovakvoj situaciji?

Što mladenke ne trebaju jesti na dan vjenčanja Možda vas zanima Toplo se preporučuje da mladenke ne jedu ova jela na dan vjenčanja Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: shutterstock

Komentari 0