Life&style
Što mladenke ne trebaju jesti na dan vjenčanja

Toplo se preporučuje da mladenke ne jedu ova jela na dan vjenčanja

  • Na dan vjenčanja sve treba biti savršeno - potrošeni su mjeseci priprema za to
  • A onda sve pokvariti, na primjer, krivim zalogajem koji ubaciš u usta?
  • Nema zabranjenih stvari, ali neka bi jela i pića mogla imati za tu priliku nezgodne nuspojave

Kako bi se na osjećala ugodno i snažno za najvažniji dan, prava hrana je od presudne važnosti. Otkrit ćemo ti koju hranu trebaš jesti za doručak, prije i poslije vjenčanja, kao i za večeru kako bi prebrodila dan. Otkrit ćemo ti koju hranu trebaš izbjegavati. 

Za doručak

Izbjegavaj kavu ili zeleni čaj. Mogu imati laksativni učinak i jako ih je teško probaviti na prazan želudac. Osim toga, živci su ti sigurno već dovoljno napeti, zbog čega bi trebala izbjegavati dodatni kofein koji potiče oslobađanje hormona stresa kortizola i adrenalina.

Umjesto toga: posegni za zobenim pahuljicama s mlijekom i bananom. Osigurat će ti dovoljno ugljikohidrata i vlakana, tako da ćeš imati dovoljno energije za posjet frizeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DreRob (@drerob7)

Prije vjenčanja

Pij dosta tekućine, ali izbjegavaj gazirana slatka pića. Potiču potrebu za mokrenjem jer su puna kofeina, a mogu stvoriti i nepoželjan naduti trbuh u vjenčanici.

Umjesto toga: posegni za običnom vodom i jedi hrskavi kruh s kremastim sirom ili purećom šunkom - lako probavljiv međuobrok prije vjenčanja.

Ovo je 13 najgorih svadbenih torti koje si ikad vidjela u životu - garantirano!

Nakon vjenčanja

Izbjegavaj puno kalorija. To također može uzrokovati nadutost i neće ti pružiti potrebnu energiju za ostatak dana.

Umjesto toga: jedi laganu voćnu salatu. To ti osigurava dovoljno vitamina za večer. I također nakon vjenčanja: pij puno vode. Inače bi te sljedeće jutro mogla neugodno iznenaditi gadna glavobolja.

Možda vas zanima Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela Rubrika Life&style Life&style

Za večeru

Izbjegavaj hranu koja „napuhuje“, poput kupusa, mahunarki, brokule i luka, kao i masnu hranu koja teško pada na želudac. Iz dobro poznatih razloga, također se trebaš kloniti češnjaka.

Umjesto toga: biraj hranu koja sadrži prirodni afrodizijak, poput kamenica, đumbira, vanilije, šipka ili čokolade.

Photo: Shutterstock

Komentari 0