Stars

Vanna ima novu frizuru i boju kose - gotovo je nismo prepoznali

  • Na sinoćnjoj premijeri filma ''Kralj lavova'', Vannu na prvu gotovo da nismo prepoznali
  • Pjevačica je osvježila izgled bob frizurom sa šiškama, a boja je vrlo popularna hladna plava
  • Prisjetili smo se Vanninih frizura od početka karijere pa do danas

Na sinoćnjoj premijeri filma 'Kralj lavova', za oko nam je zapela zgodna plavuša u bijeloj haljini i bijelim čizmama sa sivom Stella McCartney Falabella torbom. Tek kad smo se malo bolje zagledali, shvatili smo da je riječ o 48- godišnjoj pjevačici Ivani Vrdoljak Vanni. Iako je Vanna prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i uvojcima, izgleda kako se ovog ljeta odlučila za novu frizuru, ali i boju kose. Svoju kratku kosu Vanna je posvijetlila i izravnala te se odlučila za šiške koje joj izvrsno pristaju i zaokružuju kratku bob frizuru. 

 | Autor: Dalibor Urukalović/Pixsell Dalibor Urukalović/Pixsell

Je li razlog ove promjene bilo snimanje novog spota ili se pjevačica samo zaželjela promjene, ne znamo. No, ono što znamo je da joj pristaje savršeno. 

 U svojoj 29 godina dugoj karijeri, Vanna je uglavnom bila vjerna svojoj plavoj kosi čija je dužina gotovo uvijek bila iznad ramena. Posljednjih nekoliko godina, Vannu smo mogli vidjeti s kratkom, kovrčavom kosom po kojoj je bila prepoznatljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanna Official (@vanna_music) on

Možda vas zanima Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi... Rubrika Beauty Beauty

Povodom nove frizure, odlučili smo se sjetiti i nekih prošlih koje smo viđali od početka Vannine karijere. I sama pjevačica se na Facebooku prisjetila svojih glazbenih početaka kad je nastupala s grupom E.T. te je objavila fotku s nastupa. Vanna je tada imala kosu dužine malo ispod ramena te je bila vjerna svojoj prirodnoj, plavoj boji kose. 

 

 

Na dodjeli glazbene nagrade Porin 1998. godine, Vanna je za to vrijeme imala vrlo popularnu frizuru čija je dužina bila dužine malo ispod uha, a lice su krasile kratke šiške. Iako nam je danas takva frizura koma, u to doba bila je vrlo popularna.

 | Autor: Sinisa Hancic/PIXSELL Sinisa Hancic/PIXSELL

 

 

 

Možda vas zanima Nova boja kose naše pjevačice: Franka Batelić plavija je nego ikada Rubrika Stars Stars

Prije 18 godina, točnije 2001. godine, tada trudna Vanna pobijedila je na Dori s pjesmom ''Strune ljubavi'', a njezina kosa je bila medenasta nijansa plave boje te joj je dužina bila malo iznad ramena.   | Autor: Sinisa Hancic/PIXSELL Sinisa Hancic/PIXSELL

U vrijeme obilježavanja 25 godina svoje karijere, 2015. godine, Vanna je imala kratku kosu i kovrče, a takva frizura je zapravo i prevladavala u čitavoj njezinoj karijeri.   | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Za koju god frizuru se odlučila, moramo priznati da zgodoj Vanni sve pristaje. Koja joj je frizura, po tebi, najbolje pristajala?

Photo: Facebook/Emily McGuire Photography

Komentari 0