Moda

8 bijelih haljina koje koštaju manje od 180 kuna - jer došlo je vrijeme da odjenemo bijelo

  • Dakle, dovorimo o vječnom komadu, bijeloj ljetnoj haljini
  • Mijenjamo li pametno modne dodatke, možemo je nositi od jutra do večeri iduća tri mjeseca
  • Pronašli smo najljepše modele haljina do 179 kuna

Kao što imamo malu crnu haljinu, uglavnom za hladnije mjesece, kao komad koji nas spašava u mnogim situacijama, bijela haljina čini to isto ljeti. Samo je modela mnogo više: duge, midi ili kratke, s volanima, romantične, sa ili bez rukava, jednostavne, na kopčanje, s čipkom... Bijela haljina idealna je osnova za mnogobrojne ljetne kombinacije (kao i bijela košulja) jer ova neutralna boja odnosno neboja može se poput kameleona mijenjati, ovisno što uz nju odjenemo. Ukratko, možeš ju kombinirati za bilo koju prigodu. 

Jednostavne linije

Klasična bijela haljina, jednostavna poput T-shirta vrlo je praktičan odjevni komad. Osim što ju možeš nositi kao ljetnu haljinu, možeš ju kombinirati i na tajice ili traperice ako malo zahladi. Ovaj jednostavan model uz nakit, cipele i torbicu u boji dobit će super izgledati za šetnju gradom, a uz veliki ceker i japanke možeš u njemu i na plažu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 79, 90 kn, Stradivarius 119, 90 kn

Možda vas zanima 6 genijalnih komada iz kojih nećemo izlaziti cijelo ljeto, a možeš ih nositi već sad Rubrika Moda Moda

Haljina košulja

Haljina koja nalikuje košulji je model haljine koji jako volimo jer uvijek izgleda elegantno. Kao i prethodni model, može se kombinirati s trapericama, (ili crnim "ozbiljnim" hlačama za ured), ali i ako je nosiš baš kao haljinu izgleda vrlo efektno. Uz ovakvu haljinu nije ti potrebno ni puno nakita, a od frizura preporučamo neuredni rep ili neurednu punđu. Što kažeš? 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva an desno: Reserved 149, 90 kn, Zara 149 ,90 kn

Na bretele

Haljina na tanke bretele naš je broj jedan outfit za večernje izlaske kad želiš djelovati seksepilno. Jer, ova haljina to može, otkriva seksepilna ženska ramena, leđa, dekolte. Još kad se nosi na preplanulu put... Više romantičan štih dobit će ako ima izvezene detalje, na primjer. Nećeš pogriješiti ni s mini ni s maksi modelom, a dovoljne su ti neke jednostavne sandale i spremna si za izlazak s frendicama ili spoj pod zvjezdanim nebom. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M oko 111 kn, Zara 149, 90 kn

Možda vas zanima Zašto su se sve dame na večeri za Trumpa kod kraljice pojavile u bijelom? Postoji čak 5 teorija... Rubrika Moda Moda

Veliki izbor modela

Evo još različitih modela, jer doistaje mnogo bijelih haljina u hrgovinama. Haljina s V izrezom uz glomaznu ogrlicu izgledat će super dok ispijaš kavu s prijateljicom ili si krenula u večernji izlazak. Haljina s naramenicama oko vrata i lažnim gumbima malo podsjeća na teniske haljine, ali se možemo zamisliti u njoj na nekom partyju na obali. Treći modela idealan je za odlaske na plažu i ispijanje koktela u beach baru, a nabori na području prsa i rukava daju romantičnu notu. Zadnja u nizu je haljina koja je na prvu vrlo jednostavna i klasična, no vezanje na području dekoltea daje joj dozu posebnosti te bismo nju izabrali kao outfit za večernji izlazak. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 119 ,90 kn, H&M oko 111 kn, Pull&Bear 179, 90 kn, Bershka 169, 90 kn

Koja od ovih haljina je tvoj favorit?

Photo: instagram/@krsikapamarija

Komentari 0