Moda

6 genijalnih komada iz kojih nećemo izlaziti cijelo ljeto, a možeš ih nositi već sad

  • Pregledali smo ljetne kolekcije i otkrili bogatu ponudu te smo izdvojili 6 komada u kojima želimo provesti ljeto
  • Ponuda maksi haljina i natikača posebno nas je oduševila, a dva modela hlača neviđeni su trend
  • Ove godine nosi se pletenina, ali i zanimljivi nakit s morskim motivima

Napokon se naziru prvi znakovi da je ljeto pred vratima, a sunčeve zrake natjerale su nas da pregledamo ponudu ljetnih komada, izdvojimo trendove i odaberemo one koji su nam najprivlačniji. Moramo priznati da nas je pregledavanje šarolike ponude baš razveselilo pa smo pomno probrali 6 komada odjeće u kojima želimo provesti ljeto:

Maxi haljine

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: Mohito (329,90 kn); Stradivarius (199,90); Mohito (299,90 kn); Reserved (299,90 kn)

Lepršave, dugačke haljine klasik su svakog ljeta, a ponuda je ove godine posebno raznolika. S animal printom smo se, čini se, pozdravili na neko vrijeme, ali u svijetu haljina sve je prepuno različitih cvjetnih uzoraka i vječno modernih prugica. Mi smo se potpuno zaljubili u maxi haljinu iz Mohita koja na sebi ima okomite pruge u nijansama plave. Ona nam je definitivno prva asocijacija na more, a to nam u ovom trenutko baš jako treba.

Nakit s morskim motivima

 | Autor: Miss7/pr Miss7/pr Sasvim lijevo: Stradivarius (49,90 kn); Sredina gore: Zara (99,90 kn); Sredina dolje: Zara (79,90 kn); Desno gore: Zara (119,90 kn); Desno dolje: Stradivarius (49,90 kn)

Možda vas zanima Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge Rubrika Moda Moda

Vrući trend ovog ljeta bit će nakit s morskim motivima. Naše vratove, uši i zapešća krasit će šljokice i kamenja u raznim oblicima. Ponuda je doista ogromna, a veoma je isplativ Stradivarius set u kojem tri para naušnica inspiriranih morem možeš dobiti za svega 49,90 kn. Međutim, ako ovaj tip modnog dodatka želiš za neku svečaniju prigodu, pažnju su nam privukle Zarine ukosnice s motivom petrova uha. 

Pleteni topovi

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Stradivarius (119,90 kn); Bershka (129,90 kn); Stradivarius (119,90 kn)

Pleteni topovi, poznatiji kao crochet, sjajni su za opušteni noćni izlazak ili dan na plaži. Jako su efektni, lagani i jednostavni za kombiniranje. U ljetnim vrućinama zasigurno će te spasiti sitne rupice na tvom topu. Osim samih topova, u high-street ponudi pronaći ćeš i zanimljive crochet torbe koje su također savršene za duge ljetne dane. 

Suknja-hlače

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Zara (229,90 kn); Reserved (249,90 kn); Zara (229,90 kn)

Nakon što smo ih nekoliko sezona preskakali, suknja-hlače opet su preplavile trgovine. Od plisiranih do lanenih modela - izbor je ogroman. Povratak ovakvih hlača baš nas raduje, a posebno su nam drage jer svaku kombinaciju čine življom i daju neočekivan zaokret cijeloj modnoj priči. 

Palazzo hlače

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: Mohito (199,90 kn); Reserved (229,90 kn); Reserved (299,90 kn)

Palazzo hlače ne izlaze iz mode, a ovog ljeta stižu u nikad ljepšim varijantama. Naime, već je poznato koliko ovaj model izdužuje noge i uopće nas ne čudi da je postao ovoliko popularan. Ako želiš dodatan efekt dužih nogu, vodoravne pruge sjajan su izbor. Međutim, su ti ovakve hlače dovoljne same po sebi, zablistaj u jednobojnom komadu koji nudi različite prilike za igranje kombinacijama. 

Otkačene natikače

 | Autor: miss7/pr miss7/pr Lijevo gore: Stradivarius (179,90 kn); Desno gore: Pull and Bear (169,90 kn); Lijevo dolje: Reserved (249,90 kn); Desno dolje: Zara (449,90 kn)

Ako si dosada natikače koristila samo za kretanje po kući, vrijeme je za stvaranje novih navika. Osim što su beskonačno ugodne za nošenje, natikače koje su stigle na police trgovina veoma su atraktivne i prate trendove. Zanimljivo je kako natikače s animal printom još uvijek vladaju, a popularni su i modeli od rafije. Međutim, ako želiš nešto uistinu nekonvencionalno, odaberi Zarin model s perjem. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0