Moda

Pronašle smo genijalne modele cipela koji će vizualno izdužiti tvoje noge

  • "Kako do dugačkih nogu" pitanje je koje si postavlja većina žena
  • Pomoći ti pritom mogu razni modeli cipela, i to ne samo oni na visoku petu
  • Pronašle smo zato salonke u špic, sandale, ali i espadrile koje će nas vizualno izdužiti

Dugačke noge mnogima od nas velik su san. Odabrati suknju ili hlače, kraći ili duži model ili pak kako odabrati boju - sve su to pitanja s kojima se susrećemo svaki dan. Tako bismo trebale odabrati hlače visokog struka, crne traperice koje će nas dodatno izdužiti, odlučiti se za kratku suknju ili pak, što je često najjednostavnije i najpraktičnije rješenje, odabrati prave cipele.

Osim onih na petu, postoji i nekoliko ravnih modela cipela koje će nas u trenu učiniti višima, a pronašle smo ih po povoljnim cijenama. Popularna trgovina CCC u svojoj novoj kolekciji DeeZee ima zaista zanimljive modele pa smo odlučile potražiti one koje bi nam pomogle u našoj misiji.

 | Autor: Unsplash/Dankapeter Unsplash/Dankapeter

CIPELE U ŠPIC

Prvo smo uočile salonke u špic. Upravo takav model svaku će kombinaciju učiniti elegantnom, pa odlučiš li se za suknju ili hlače, uz njih će tvoje noge definitivno izgledati duže. U različitim bojama i s različitim motivima, nama su cipele u špic uvijek najbolji odabir. Uzorci leoparda ili zmije posebno su popularni i začinit će svaku kombinaciju, a elegantne crne salonke s prozirnim dijelovima, ili pak isti model u crvenoj boji, vizualno će te još i više izdužiti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: CCC (199 kn), CCC (199 kn), CCC (229 kn)

S lijeva na desno: CCC (199 kn), CCC (199 kn), CCC (229 kn)

CIPELE S VISOKOM POTPETICOM  

Visoke potpetice uvijek su dobitna kombinacija za izduženje nogu, posebno ako je riječ o cipelama s otvorenom petom i prstima koji će vizualno izdužiti noge ako je njihov rub rezan ukoso. Upravo zbog ruba koji se spušta prema prstima i stvara otvor u špic izgledat ćeš puno viša. Međutim, koji god model odabrala, s uzorkom, u nekoj upečatljivoj nijansi, otvoreni ili zatvoreni, ključno je da imaju što više potpetice. Dodatnih 10-ak centimetara godit će tvojim nogama, vjeruj nam! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: CCC (229 kn), CCC (159 kn), CCC (179 kn) S lijeva na desno: CCC (229 kn), CCC (159 kn), CCC (179 kn)

CIPELE S POTPETICOM U NUDE NIJANSI

Ako se pak odlučiš za sandale, odabrale smo ih u neutralnoj, bež boji. Upravo zbog sličnosti s bojom kože, nude nijansa izdužit će tvoje noge. Naš izbor ponovno su jednostavni modeli, a ako ipak svoju kombinaciju želiš malo začiniti, odaberi onaj s tankim remenčićima koji se preklapaju preko stopala.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: CCC (249 KN), CCC (159 kn), CCC (249 kn) S lijeva na desno: CCC (249 KN), CCC (159 kn), CCC (249 kn)

RAVNE CIPELE U NUDE NIJANSI

Od silnih potpetica možda ti se i zavrtjelo u glavi pa ako tražiš nešto što bi mogla nositi baš svaki dan i na baš svaku kombinaciju, postoji još jedno rješenje. Ostajemo u neutralnim nijansama, ali ovoga puta biramo espadrile. Bež espadrile su idealne za tople dane, pristaju svima, a modeli sa zatvorenim prstima i tek jednim remenčićem oko gležnja izdužit će te upravo zbog nude boje. Osim toga, sa zanimljivim detaljima nećeš proći nezapaženo.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: CCC (159 kn) i CCC (179 kn) S lijeva na desno: CCC (159 kn) i CCC (179 kn)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0