Stars

Nova boja kose naše pjevačice: Franka Batelić plavija je nego ikada

  • Franka Batelić u posljednje vrijeme često iznenađuje promjenama frizure
  • Na novim Instagram slikama čini se da je pjevačica dodatno posvijetlila svoju kosu
  • Nježnija boja kose sjajno se slaže s nježnim make-upom kakav pjevačica preferira

Pjevačica Franka Batelić u posljednje vrijeme često nas iznenađuje promjenama svoje kose. Nakon što se krajem veljače odlučila na drastično rezanje kose i odlučila se za megapopularnu bob frizuru, čini nam se da je ovih dana dodatno posvijetlila svoju kosu. Kasnije sinoć Franka je na Instagram profilu podijelila fotku u kojoj sjedi na otvorenom i nosi gotovo zimski outfit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Frankina casual kombinacija sastoji se od nešto širih traperica, crvene košulje i deblje kožne jakne. Cijelu kombinaciju, kako se čini, začinila je tenisicama i visokim čarapama, a na glavu je stavila zimski šešir. I njoj, čini se, nedostaje proljeće pa ga je prizvala opisom: "Proljeće, gdje si?". Ispod šešira naziru savršeno nijansirani, uvijeni plavkasti pramenovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Međutim, u objavi od prije nekoliko dana na kojoj se Frankina kosa vidi još bolje, boja njene kose nedvojbeno se čini svjetlija. Razlika je evidentna ukoliko boju kose usporedimo s bojom kakvu je Franka imala u videospotu starom 4 mjeseca.

 I moramo priznati da, uz Frankin široki osmijeh i nježan make-up kakvom je pjevačica sklona, izgleda jako slatko i mladoliko. S tim se slaže i veliki dio njenih pratitelja koji su joj u komentarima poručili kako je "najljepša" i "najdivnija".  Kako se tebi sviđa Franka kao plavuša? 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0