Stars

U novoj sezoni 'I tek tako...' gledat ćemo i jednu od najvećih glazbenih zvijezda današnjice

  • Na Instagram profilu Sama Smitha, ali i onom serije 'I tek tako...' osvanula je objava glazbene zvijezde kako vire iz prikolice na setu
  • Glazbena zvijezda u čijim su rukama već završili Grammy i Oscar pojavit će se u novoj sezoni, a zasad nisu poznati detalji u kojoj ulozi
  • Dok ih čekamo, prisjetili smo se nekih od najboljih gostovanja slavnih u 'Seksu i gradu'

Uz dramatične outfite koje su servirali na crvenim tepisima u proteklih nekoliko tjedana, Sam Smith se čine kao savršen dodatak  modno uzvišenom svijetu serija 'Seks i grad' i 'I tek tako...'. U očiglednom pohodu na EGOT (Emmy, Grammy, Oscar i Tony, op.a.) glazbena zvijezda u čijim su rukama već završili Grammy i Oscar, okrenuli su se glumi i trebali bi se prvi put pojaviti na malim ekranima u drugoj sezoni serije 'I tek tako...' koja se trenutačno snima u New Yorku.

Podijelivši njihovu fotografiju sa seta, a koju je podijelio i službeni profil serije, nisu otkrili puno detalja o njihovoj nadolazećoj ulozi, ali može se reći da su obožavatelji prilično uzbuđeni pa je tako jedan pratitelj komentirao: "Čestitamo. Kako savršeno za vas, na snimanju 'I tek tako...' s vašom omiljenom Sarah Jessicom Parker. Vidim da daju sve od sebe kako bi prevladali loše kritike iz prošle sezone. Dat ćete im veliki poticaj".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAM SMITH (@samsmith)

Koja će biti njihova uloga u seriji? Mogu li nastupiti kao gošće u Carrienom podcastu? Cheovi prijatelji? Zasad su sve opcije na stolu, a dok čekamo nove detalje, prisjetili smo se nekih od najboljih gostovanja slavnih u 'Seksu i gradu'.

I tek tako... Možda vas zanima Prvi poljubac Carrie i Aidana kruži društvenim mrežama! Prizor koji moramo obožavati, unatoč seriji Rubrika Life&style Life&style

Andy Cohen, poznati TV voditelj i jedan od najboljih prijatelja Sarah Jessice Parker u stvarnom životu, pojavio se kao prodavač cipela u šestoj sezoni serije.

Epizodu u kojoj se pojavila Alanis Morissette možemo nazvati kultnom na mnogo načina jer ne samo da je prikazivala poljubac između Carrie i kanadske pjevačice Dawn koju Alanis glumi, već se u njoj dogodilo i prvo pojavljivanje Carrienog slavnog masivnog cvjetnog broša.

 

Trenutačno je jedna od najpoznatijih glumica u svijetu zbog svoje izvrsne uloge u 'Bijelom lotosu', ali godinama prije no što je postala dramatična Tanya, Jennifer Coolidge glumila je Vanessu kojoj je upravo slomljeno srce i koja priređuje torbica zabavu.

Jennifer Hudson se nije pojavila u seriji, ali je zato briljirala u ulozi Carrieine ljupke asistentice Louise opsjednute torbicama u prvom filmu.

Lik Jona Bon Jovija nakratko je bio u vezi s Carrie nakon što su se upoznali na terapiji u prvoj sezoni.

I tek tako Možda vas zanima Od manolica do Birckenstocka: 7 super cipela koje Carrie nosi u novoj sezoni 'I tek tako': Rubrika Moda Moda

Sarah Michelle Gellar pojavila se u trećoj sezoni kao mlada holivudska producentica koja želi Carrieinu kolumnu pretvoriti u film. Budući da se to nikada nije dogodilo i da je glumica otvoreno priznala da je spremna vratiti se istoj ulozi, možda ćemo njezino lice ponovno gledati u novim epizodama. 

Razmetajući se svojim trbušnim mišićima u gornjem dijelu bikinija i suknjici niskog struka, Geri Halliwell nakratko je glumila Phoebe, otmjenu prijateljicu Samanthe Jones u šestoj sezoni.

 | Autor: HBO HBO

Miley Cyrus se također pojavila u filmu, a ne seriji, a pamtimo je po pojavljivanju na crvenom tepihu u istoj haljini kakvu je nosila  Samantha Jones.

Unajmivši Samanthu Jones da brine o njezinim odnosima s javnošću, Lucy Liu glumila je dramatiziranu verziju same sebe u četvrtoj sezoni koja se razbjesnila kada je Samantha upotrijebila njezino ime da kupi ograničenu seriju Birkin torbe. 

Manekenka Heidi Klum ikonski je pregazila Carrie Bradshaw kada se spotaknula na pisti tijekom humanitarne modne revije. Nakon što je kolumnistica ponovno stala na svoje noge, Heidi ju je podržala i čak joj dala pet.

Photo: HBO Max

Komentari 0