Life&style

'Bijeli lotos' nas je totalno oduševio i jedva čekamo novu sezonu. Evo što zasad znamo o njoj

  • Serija 'Bijeli lotos' je toliko dobra da se ni deset dana od emitiranja posljednje epizode o njoj još uvijek ne prestaje pričati
  • Priča koja prati odvratno bogate goste i zadire duboko u njihove živote dok odsjedaju u luksuznim odmaralištima pokazala se kao pravo osvježenje u moru serija koje su kroz posljednjih nekoliko godina emitirane
  • Napokon je potvrđeno da će se snimati nova sezona, a evo što znamo ili barem mislimo da znamo o njoj

Treća sezona mega popularne serije 'Bijeli lotos' i službeno je potvrđena od strane HBO-a, a što znači da je samo pitanje dana kada ćemo otputovati u novo luksuzno odmaralište s odvratno bogatim gostima. Službene informacije o novim nastavcima, naravno, još uvijek treba tražiti povećalom, no uzimajući u obzir sve što znamo o prvim dvama sezonama, do nekih se informacija ipak uspijeva doći.

 | Autor: HBO Max HBO Max

Druga sezona prije nekoliko je dana završila eksplozivnim finalom, a što znači da znamo čije je tijelo bilo u vreći na samom početku prve epizode i tko se definitivno neće vratiti u sezoni broj 3, a za sve one koji možda posljednju epizodu još uvijek nisu pogledali, ističemo upozorenje da u nastavku slijede spoileri. Da ne bi bilo da nismo rekli! 

Možda vas zanima Odjeću ovog brenda često smo gledali u Bijelom lotosu, a obožavaju je i poznate dame Rubrika Moda Moda

Zasad se još uvijek ne zna kada bi treća sezona mogla ugledati svjetlo dana, no ako znamo da je prva sezona s emitiranjem krenula u srpnju 2021., a druga u listopadu ove godine, to vrlo vjerojatno znači da nove nastavke možemo očekivati nekada krajem iduće godine. Vođeni istom logikom po pitanju trailera koji se obično pojavi otprilike mjesec dana prije prve epizode, za očekivati je da ćemo ga prvi put vidjeti tek nekad u drugoj polovici godine.

 | Autor: HBO Max HBO Max

Lokacija treće sezone također još uvijek nije otkrivena, no tvorac serije Mike White dao je naslutiti što bismo mogli očekivati. "Prvoj je sezoni u fokusu bio novac, a drugoj seks", komentirao je te dodao: "Mislim da bi treća sezona možda mogla biti satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se da bi to mogla biti bogata podloga za još jednu rundu Bijelog lotosa." Dakle, ako ćemo se voditi njegovim riječima, to znači da bismo u novoj sezoni mogli putovati u Aziju, a ne smijemo zaboraviti ni to da je Daphne (Meghann Fahy) na samom kraju druge sezone predložila putovanje na Maldive pa tko zna, možda baš ona bude lik koji se vraća u novoj sezoni i vodi nas na bajkovite plaže.

Možda vas zanima Zastrašujuća ljubavna afera dvoje Teksašana nova je HBO-ova true crime poslastica Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: HBO Max HBO Max

Još jedna u nizu stvari koje nisu otkrivene jest popis glumaca za novu sezonu, no za očekivati je da ćemo upoznati neke nove likove kao što je to bio slučaj u prve dvije sezone. Jedini lik koji se pojavio u obje je lik Jennifer Coolidge - Tanya (te njezin suprug Greg, kojeg glumi Jon Gries), no ona je jedini lik za kojeg smo, iz očiglednih razloga, sigurni da se u novoj sezoni neće pojaviti. Greg bi se pak mogao vratiti, iako se čini malo vjerojatnim budući je njegova priča povezana s Tanyinom, osim ako, naravno, u planu nema još jednu prijevaru i novu bogatu ženu koju odlučuje ubiti. Ali do sada smo stekli dojam da tvorci ovog remek djela ne razmišljaju prvoloptaški pa je vjerojatnije očekivati nešto u potpunosti neočekivano. A što god to bilo, defintivno jedva čekamo!

Photo: HBO Max

Komentari 0